(Poistunut julkaisusta)

Projektin suunnittelupäällikkö (Project Engineering Manager)
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 
Työn kuvaus:
 Rekrytoimme Projektin suunnittelupäällikön (Project Engineering Manager) asiakkaamme ANDRITZ Oy:n Recovery and Power -divisioonan. Toimipaikka on joko Varkaudessa tai Itävallassa riippuen hakijan mielenkiinnosta sijaintipaikkaan.  Tehtävänäsi on johtaa laitosprojektin suunnittelua ja osallistua tarjoustoimintaan myynnin tukena.
 
Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa tai muuta   soveltuvaa   koulutusta,
 - sellutehtaan kemikaalien talteenottoprosessin tai voimalaitosprosessin ja niihin kuuluvien laiteiden tuntemusta,
 - projektikokemusta investointiprojekteista,
- hyvää englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti (muu kielitaito katsotaan   eduksi) sekä
 - matkustusvalmiutta.
 
Etsimme henkilöä, jolla on hyvät kommunikointitaidot ja kyky pitää asiat järjestyksessä. Olet luontainen tiimipelaaja, joka hahmottaa suuretkin kokonaisuudet ja varmistat suunnitteluprojektien etenemisen.
 
Tehtäviisi kuuluu:
 Tuet projektipäällikköä suunnitteluun liittyvissä asioissa, huolehdit kokonaisuuksista ja kommunikoit sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Tähän liittyy olennaisesti esimerkiksi asiakasneuvottelut, erilaiset palaverit projektiryhmän kanssa, ostotoiminta sekä säännöllinen raportointi.  Projektin tekninen tuote on soodakattila, voimakattila tai haihduttamo. Laitostoimitukset suuntautuvat Eurooppaan, Afrikkaan, Etelä-Amerikkaan ja Aasiaan. Tehtävään voi kuulua mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan myös käyttöönottoa.
 
Tarjoamme Sinulle:
 Tässä tehtävässä kohtaat haastavia projekteja, jotka liittyvät suuriin kokonaisuuksiin. Saat mahdollisuuden itsesi kehittämiseen merkittävien teollisuuden projektien parissa. Pääset rakentamaan uratarinaasi kansainvälisessä organisaatiossa, jossa sinulla on mahdollisuuksia edetä tai siirtyä muihin toimintoihin tulevaisuudessa. Työskentelet globaalissa ympäristössä, jossa tukenasi ovat asiantuntevat osaajat.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-14 HR Consultant Sami Mentula, p. 0403582035 Haethan tehtävää viimeistään 24.6.2018 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Muistathan liittää CV:si ja palkkatoiveesi hakemukseen.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Projektin suunnittelupäällikkö


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka