(Poistunut julkaisusta)

Projektimyyntipäällikkö
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Abloy tarvitsee lisää myynnin ammattilaisia palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Suomen arvostetuimpiin kuuluva lukitus- ja kulunvalvonnan brändimme on tunnettu niin kotimaassa kuin maailmallakin.

Projektimyyntipäällikkönämme olet tärkeä osa asiantuntevaa myyntitiimiä tehden yhteistyötä ABLOY -valtuutettujen lukkoliikkeiden, rakennuttajien, rakennusliikkeiden ja arkkitehtikunnan kanssa. Tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat myös jälkimarkkina-asiakkaat.

Etsimme aktiivista osaajaa oviympäristöratkaisujen asiantuntijaksi asiakkaillemme. Arvostamme myyntikokemusta rakennus/kiinteistöalalta, ymmärrystä sähköisistä lukitusjärjestelmistä sekä kulunvalvontajärjestelmien osaamista. Kokonaisvaltainen oviympäristön tunteminen katsotaan eduksi. Toimit asiantuntijana loppukäyttäjillemme sekä jälleenmyyjille. Autat tuotemäärittelyissä sekä vastaat tarjouslaskennasta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Olet oma-aloitteinen ja asiakastyöstä pitävä henkilö. 

Kanssamme saat mahdollisuuden työskennellä jatkuvasti uudistuvalla alalla tunnetun brändin alla, kiinnostavien tuotteiden ja tuoteperheiden parissa. Tukenasi on iso joukko alan vahvoja ammattilaisia, ja työssä yhdistyy sopivalla tavalla vastuu ja vapaus tekemiseen.

Soita myyntipäällikkö Joona Sundmanille, kerro itsestäsi ja kysy lisää tehtävästä, p. 040 6736510. 

Hae tehtävää 18.10. mennessä.