(Poistunut julkaisusta)

Projektimyyntipäällikkö teollisuuden ratkaisumyyntiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018Työn kuvaus:
  Yepzon on johtava paikannusteknologioiden ja turvallisuuspalveluiden kehittäjä. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut yhtiö työllistää suoraan kahdeksan työntekijää ja noin 31 henkilöä yhteisyrityksissä/ alihankkijoina. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lontooseen rekisteröity Yepzon Ltd on yhtiön täysin omistama tytäryhtiö. Lisäksi Yepzonilla on yhteisyritykset Yepzon Inc. Yhdysvalloissa ja Yepzon India Pvt.Ltd Intiassa.
Toimme keväällä 2018 kuluttajamarkkinoilla jo vakiintuneiden, Yepzon™ ONE ja Yepzon™ Freedom paikantimiemme rinnalle uuden, erityisesti teollisuuden paikannustarpeisiin suunnitellun Yepzon™ Assetin.

Yepzon™Asset on luotettava ja monipuolinen paikannin erityisesti rahdin ja omaisuuden paikantamiseen. Asset yhdistää korkealuokkaisen GPS-paikannusteknologian sekä törmäys-, lämpötila- ja kosteusanturit. Tämä mahdollistaa laadunvalvonnan erilaisten kuljetusten aikana sekä tehokkaan, nopean ja luotettavan reagoinnin mahdollisiin reitin varrella tapahtuviin vahinkoihin.
 
 

Etsimme nyt kansainväliseen kasvuyritykseemme
PROJEKTIMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
vastaamaan Yepzon™Asset -tuotteen sekä -palvelun
 myynnistä pääosin pohjoismaiden markkinoilla.
 
Tulet toimimaan vahvasti teollisuuden toimialalla btob myynnin parissa. Vastaat omalta osaltasi niin olemassa olevien jakelukanavien toiminnasta kuin asiakaskohtaisesta projektimyynnistä. Pidät aktiivisesti yhteyttä olemassa oleviin asiakkaisiin sekä kasvatat omaa asiakassalkkuasi uusilla asiakkuuksilla. Työssäsi yhdistät asiakkaan tarpeen sekä tuotteen ominaisuudet. Löydät parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeeseen ja autat asiakaskuntaasi parantamaan omaa liiketoimintaansa.
 
Olet itsenäinen ja aktiivinen myynnin ammattilainen, jolla on laaja kontaktiverkosto sekä kokemusta btob myyntityöstä. Olet tavoitteellinen tekijä, joka on tottunut toimimaan eri kontaktipintojen kuten hankinnan, logistiikan tai IT-päättäjien parissa. Teet työtäsi pitkäjänteisesti ja viet haastavammatkin projektit maaliin saakka. Olet innovatiivinen ideoija ja kykenet löytämään asiakkaan tarpeeseen sopivat ratkaisut oman ammattitaitosi avulla. Eduksi katsomme kokemuksen teknisestä myynnistä sekä teollisuuden toimialan tai turvallisuusalan tuntemuksen. Asiakkaasi ovat kotimaan lisäksi pohjoismaissa sekä Baltiassa, joten olet valmis tarvittaessa myös matkustamaan.
 
Tarjoamme sinulle erinomaiset tuotteet ja asiantuntevan organisaation tuen. Saat mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä hyviin ansioihin.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila, puh. 050 386 9841, tiistaisin klo 15-16 ja torstaisin klo 8-9. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.Asiakkaan tehtävänimike:  Projektimyyjä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere