(Poistunut julkaisusta)

Projektimyyntipäällikkö, ADI Kalusteet Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021
Moderneja kotimaisia mittatilauskalusteita valmistava sekä julkitilasuunnittelua tarjoava asiakkaamme, ADI Kalusteet Oy, etsii nyt joukkoonsa jo jonkinlaisella myyntikokemuksella varustettua, sisustusalasta kiinnostunutta Projektimyyntipäällikköä. Adilla suunnitellaan ja toteutetaan sisustuskokonaisuuksia erilaisiin tiloihin asiakkaiden toiveiden mukaan. Tehtävässä tulet osaksi kolmen hengen myyntitiimiä, jota tukee asiantunteva sisustussuunnittelija. Tunnetun ja jo 40 vuotta alalla toimineen ADI Kalusteen leveiden hartioiden alla pääset nauttimaan muun muassa monipuolisesta tehtävänkuvasta, laadukkaasta työympäristöstä Helsingin Kalasatamassa sekä rennosta ja avoimesta työskentelyilmapiiristä.
KUVAUS
ADI Kalusteen projektimyyntipäällikkönä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Myyntipäällikön toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi asiakaskäyntejä, asiakkaiden yhteyshenkilönä toimimista, tarjousten tekemistä ja tilojen suunnitteluun osallistumista, uusasiakashankintaa sekä markkinointia ja messuille osallistumista. Yhtiö tarjoaa sinulle tasaisin väliajoin asiantuntevaa koulutusta välineistöön ja tuotteisiin liittyen. Lisäksi sinulle jaetaan myös jo vanhoja asiakkuuksia, joiden kanssa pääset tehtävässäsi mukavasti alkuun.

Tarjoamme


* Vakavaraisen yrityksen tuen sekä hyvät työsuhde-edut
* Mielenkiintoiset työtehtävät laadukkaan ja erittäin monipuolisen tuotevalikoiman parissa
* Kattavan perehdytysprosessin kokeneiden osaajien opastamana
* Mukavan ja rennon työyhteisön

TYÖNKUVA

* Asiakaskäynnit, asiakkaiden kontaktointi sekä yhteyshenkilönä toimiminen
* Asiakkuustyö sekä Adin palveluiden myynti yrityksille
* Tarjousten tekeminen ja tilojen suunnitteluprosessiin osallistuminen
* Vanhojen asiakkuuksien työstö sekä uusasiakashankinta
* Markkinointia ja messuille osallistumista

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemusta myynnin parista sekä myyntihenkinen asenne
* Hyvä MS Office osaaminen
* Sujuva suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito
* Ajokortti (B)


Eduksi valinnassa katsotaan laajempi työkokemus myyntityön parista, kokemus B2B-myynnistä, tuntemus AutoCAD- ja/tai ArtiCAD-ohjelmista sekä kaupallisen tai sisustusalan koulutustausta.

Etsimämme henkilö on:


* Positiivinen ja rohkea
* Oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa:


* Aloitus: Helmikuussa tai maaliskuun alussa
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Työmäärä: 37,5h / viikko
* Sijainti: Vanha Talvitie 13 A, 00170 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ADI Kalusteet Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
ADI Kalusteet Oy on toimistojen ja liiketilojen sisustusratkaisuja tarjoava yritys. Adi tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja tila- ja sisustussuunnittelusta kalusteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Adilla työskentelee tällä hetkellä parikymmentä alansa ammattilaista myynnin, suunnittelun ja valmistuksen tehtävissä. Myyntinäyttely sijaitsee Helsingissä ja tehdas Salossa. Ympäristönsuojelu, kestävä henkilöstöpolitiikka ja suomalaisen työn arvostaminen kantavat Adin laatukriteereitä asiakaslähtöisten ratkaisuiden onnistuneisiin toteutuksiin nyt ja tulevaisuudessa. Tuotannossa nykyaikainen konekanta takaa laadukkaiden ja kestävien kalusteiden valmistuksen, unohtamatta perinteistä puuseppien käsityötaitoa, jota tarvitaan erikoiskalusteiden yksityiskohtien viimeistelyyn.