(Poistunut julkaisusta)

Projektimyynnin ammattilainen
SLO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

 

Haemme Koivuhaan toimipisteeseen aktiivista ja asiakaskeskeistä  

 

PROJEKTIMYYNNIN AMMATTILAISTA

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat ensi sijassa nimettyjen sähköurakoitsija-asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä. Taustastasi riippuen voit palvella myös muita asiakasryhmiä. Työssäsi korostuu asiakaslähtöisyys, asiakastarpeiden ymmärtäminen, ratkaisukeskeisyys sekä luottamuksellisten asiakassuhteiden rakentaminen ja syventäminen. Roolisi on aktiivinen, liikkuva ja vuorovaikutteinen kehittäessäsi yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan.

TARJOAMME SINULLE

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa haastavien projektien parissa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille ja muun organisaation osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai muuten hankittu osaaminen ja aito intohimo myyntiin sekä asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Sinulla on aiempaa kokemusta sähköalalta, myyntityöstä ja urakointiasiakkaiden liiketoimintatuntemusta. Olet systemaattinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Sinulle on hyötyä aiemmasta SAP-osaamisesta.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Matti Henttonen p. 050 568 2357 tai matti.henttonen@slo.fi.

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi allaolevan linkin kautta 30.10.2019 mennessä.