(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIMYYJÄÄ (B TO B MYYJÄ)
TJH Promotions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

PROJEKTIMYYJÄÄ  (B TO B MYYJÄ)

 

Nykyisen projektimyyjämme siirtyessä uusien haasteiden pariin, haemme hänen tilalleen uutta osaajaa. Tehtävänäsi on asiakkuuksien hoitaminen, myynti ja markkinointi sekä toiminnan suunnittelu ja budjetointi. Työtehtävien hoitamisessa korostuvat kattava tuotetietous, sekä aiempi kokemus b to b myynnistä tai vähittäiskaupan tukkumyynnistä. Erityisesti arvostamme, jos sinulla on aiempaa kokemusta yhteistyöstä keskusliikkeiden kanssa ja/tai kokemusta heijastin ja turvatuotteiden myynnistä.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta sekä aikaisempaa kokemusta alalta. Sujuva englanninkielen taito on edellytys yhteydenpitoon tehtaidemme kanssa. Olet yhteistyökykyinen, asenteeltasi positiivinen ja omaat myyntityöhön ominaiset vuorovaikutustaidot. Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän erinomaisten tuotteidemme parissa sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan, bonukset, työterveyspalvelut sekä avoimen ja vuorovaikutteisen työilmapiirin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuua Hakola p. 050 511 8418.Hakemuksen ja CV:n pyydämme toimittamaan 23.11.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:

tuua.hakola@promotionconcept.fi

www.promotionconcept.fi

www.mainoskassit.fi