(Poistunut julkaisusta)

Projektimyyjä
Modeo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Modeo (www.modeo.fi) on yksi Suomen suurimmista ja nopeimmin kasvavista toimisto- ja designkalusteiden maahantuojista ja jälleenmyyjistä. Yrityksen yli kymmenvuotista historiaa on siivittänyt kasvu ja vuodesta toiseen jatkunut nosteemme kertoo paitsi Modeon vahvuuksista ketteränä ja luotettava toimijana, myös erinomaisista, pitkäikäisistä asiakkuuksista.

100% suomalaisen, yksityisomisteisen liikeketjun 13 myymälää ympäri maata edustavat yli 100 kansainvälistä brändiä. Merkittävien B2B-asiakkuuksien ohella Modeo toimii paitsi valtion, myös useiden kaupunkien ja kuntaliittymien sopimustoimittajana.

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme haemme Helsingin toimipisteeseemme

PROJEKTIMYYJIÄ

vakituiseen työsuhteeseen B2B-myyntiin sekä uusasiakashankintaan.

 

Tehtävässäsi toimit aktiivisesti nykyisten asiakkuuksien parissa sekä uusasiakashankinnassa. Olet ratkaisumyyjänä omiin kykyihisi uskova muutaman vuoden kokemuksen omaava huippumyyjä, tai haluat kasvaa sellaiseksi. Asiakkaitamme ovat valtionlaitokset, kaupungit ja yritykset. Myös arkkitehdit, sisustussuunnittelijat ja hankintavastaavat asioivat kanssasi. Asiakkaan tarpeiden tunnistaminen sekä parhaiden ratkaisujen löytäminen ovat avainasemassa tehtävässä menestymiseen. Tarjousten teko, myyntityö ja asiakkuuksien hallinta kuuluvat työtehtäviisi ja mielenkiintoiset kalustusprojektit sekä mukavat työtoverit ovat osa arkeasi.

Työntekijänä olet asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen. Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi takaavat sen, että verkostoidut helposti ja asiat hoituvat sovitusti. Saatat työskennellä samanaikaisesti useissa projekteissa, joten paineensietokyky ja hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua ajankäytön hallinnassa.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja tuloshakuista otetta sekä reipasta ja hyväntuulista asennetta. Arvostamme sisustus- ja kalustepuolen visuaalista silmää, mutta ennen kaikkea inspiroivaa persoonaasi, jolla esität asiat vakuuttavasti sekä innostat asiakaskohtaamisissa yleisösi. Tehtävässäsi huolehdit itsenäisesti myyntiprosessin alusta loppuun.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn ahkerassa ja nuorekkaassa tiimissä. Me autamme sinua kehittymään ratkaisumyynnin ammattilaiseksi ja tarjoamme provisiopalkkauksen palkan perusosan lisäksi. Arvostamme aiempaa kokemustasi B2B-myynnistä, mutta voit olla myös vasta menestyksekkään myyntiurasi lähtöviivalla. Perehdytämme sinut kattavaan brändivalikoimaamme tuotekoulutuksella ja tulevien kollegoidesi käytännön opastuksella.
Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Arabianrannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä

 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen otsikolla ”Projektimyyjä” osoitteeseen rekry@modeo.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, eli toimithan ripeästi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 30.9.2019.

Lisätietoja: Myyntijohtaja Mika Järvinen (mika.jarvinen@modeo.fi)