(Poistunut julkaisusta)

Projektimyyjä
Temp-Team Finland Oy / Kouruset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Yritysesittely

Kouruset Oy on sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin erikoistunut suomalainen perheyritys, joka palvelee ammatti- ja pienrakentajia 25 vuoden kokemuksella. Kouruset tunnetaan palvelunsa korkeasta laadusta, jonka takana on aito välittäminen asiakkaista, rehellisyys, jämptiys ja pitkäjänteinen asiakastyö. Se on yksi alansa johtavista yrityksistä Etelä-Suomessa ja sijaitsee Tuusulassa.

Työnkuvaus

Etsimme nyt Kourusetille Projektimyyjää kasvattamaan myyntiä ja jatkamaan laadukasta asiakastyötä suurten ja keskisuurten ammattirakentajien parissa. Projektimyyjänä vastaat uusasiakashankinnasta ja sadevesijärjestelmien, kattoturvatuotteiden, talotikkaiden ja parvekevedenpoiston projektimyynnistä kokonaisuudessaan. Työssäsi otat itse aktiivisesti yhteyttä ammattirakentajiin, laadit kohdekohtaisia tarjouksia, hoidat asiakastapaamisia ja sopimusneuvotteluja sekä toteutat projektien jälkimarkkinointia. Lisäksi huolehdit asennukseen tarvittavista valmiuksista ja teet yhteistyötä yrityksen omien asentajien kanssa.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti rakentamisen ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle. Olit sitten urasi alkutaipaleella tai jo pidemmällä uraputkessa, meille on tärkeää, että olet rehellinen ja kunnianhimoinen luonne. Ennen kaikkea nautit ratkaisukeskeisestä myyntityöstä ja keskityt omien ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen. Et istu paljoakaan toimistolla vaan olet alati matkalla asiakkaalle tai työmaapalaveriin. Teet sen, minkä lupaat ja pidät aikatauluista kiinni.

Mitä odotamme sinulta?

-Teknillisen tai kaupallisen alan koulutusta
-Kykyä lukea ja ymmärtää rakennuspiirustuksia
-Hyviä kuuntelu- ja neuvottelutaitoja

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

Aiempi rakennusalan tai myynnin työkokemus luetaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Kouruset tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä, joka johtaa omaa alaansa laadukkailla tuotteillaan. Saat tehtävään tarpeidesi mukaisen perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää rakennusalan ja myynnin osaamistasi. Lisäksi pääset osallistumaan uuden myyntiorganisaation ja yrityksen toiminnan kehittämiseen lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten voit lähettää hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Projektimyyjä. Pyydämme sinua liittämään mukaan myös CV:n ja palkkatoiveen. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan sisällä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytoiva konsultti Matti Vähäkuopus, matti.vahakuopus@temp-team.fi, +358 50 303 2563.