(Poistunut julkaisusta)

Projektimyyjä
Satakunnan Osuuskauppa, Kauppa, Kodin Terra, Kodin Terra Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme nyt projektimyyjää kokoaikaiseen (37,5h/vko), toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Porin Kodin Terraan.

Olet jo myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen ja sinulla on kokemusta rakentamisen ja sisustamisen tuotealueista. Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on mahdollisuus työskennellä kaikenlaisissa työvuoroissa. Sinulla on vahva halu kehittyä ja olet valmis tekemään paljon töitä asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi.

Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, paineensietokykyä sekä halua kehittää Kodin Terran toimintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Satakunnan haastavassa vähittäiskaupan markkinassa, mahdollisuuden kehittää koko uudistetun Kodin Terran toimintaa sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän hyvät henkilöstöedut.

Kodin Terran työyhteisössä työskentelee yli 50 henkilöä. Myymälä on avoinna arkisin klo 7-21, viikonloppuisin klo 18 asti.

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään - Satakunnan Osuuskaupassa on mahdollisuudet vaikka mihin!

Satakunnan Osuuskauppa on asiakkaiden omistama satakuntalainen yritys. Harjoitamme market- ja tavaratalokauppaa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä autojen ja autotarvikkeiden kauppaa.

Lisätietoja tehtävistä antaa myyntipäällikkö Tomi Tuomi, tomi.tuomi@sok.fi tai 044-725 1402. Hakuaika päättyy sunnuntaina 28.10.2018.