(Poistunut julkaisusta)

Projektimyyjä
FP-Tuotteet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Etsimme aktiivista ja tuloshakuista

PROJEKTIMYYJÄÄ

Tulet lunastamaan paikan FP-Tuotteet Oy:n projektimyyntitiimissä. Toiminta-alueenasi on Etelä-Suomen alue, asemapaikkana Vantaa. Vastuullasi on alueesi nimettyjen asiakassuhteiden hoitaminen sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Myyntiprosessin hallinta tarjousvaiheesta tilaukseen saakka sujuu sinulta vaivatta ja osaat olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Käytössäsi on nykyaikaiset työkalut ja organisaation vahva tuki. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen on kiinni ennen kaikkea vahvasta asenteesta. Eduksesi katsomme kokemuksen rakennusteollisuuteen suuntautuvasta projektimyynnistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Omaat aktiivisen ja myynnillisen otteen sekä systemaattisen ja tuloksiin tähtäävän toimintatavan. Sinulla on tehtävään soveltuva joko tekninen- tai kaupallinen koulutus ja tulet toimeen englannin kielellä.

Lisätietoja tästä avainpaikasta saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 2.5.2018 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.