Projektimyyjä, yritysmyynti ja rakentajapalvelu, Kodin Terra Jyväskylä
Kodin Terra, Yritysmyynti ja rakentajapalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019
Kodin Terra on inspiroiva myymäläkonsepti, joka korostaa itse tekemisen mahdollisuutta sekä kattavan projektimyynnin palvelutarjonnan tuomaa helppoutta ammattilaisille tai isompien projektien toteuttajille. Kannustamme asiakkaita ottamaan pieniä askelia kohti unelmakotiaan #pieniinsuuriinmuutoksiin. Kodin Terran palvelun ytimen muodostaa aktiivinen ja ratkaisuhaluinen palvelu, jollaista ei toimialalla ole ennen koettu.

Haemme nyt Jyväskylän Kodin Terraan projektitiimiin projektimyyjää kokoaikaiseen (37,5h/vko) ja vakituiseen tehtävään. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Monipuolinen tehtävänkuva sisältää rakennusprojektimyyntiä niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille.

Etsimme osaavaa ja energistä rakennusmyynnin ammattilaista, joka haluaa tuoda oman lisäpanoksensa projektimyynnin tiimiimme. Asetat tavoitteesi korkealle, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Toivomme, että nautit asiakaspalvelun lisäksi kauppojen tekemisestä. Halu menestyä toimii motivaationasi ohjaten tekemistäsi ja nautit siitä, että voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa omaan palkkaasi. Katsomme eduksesi monipuolisen työkokemuksen rakentamisen ja remontoimisen tuotteista.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi entisestään Suomen suurimmalla työnantajalla. Meillä menestyt ja onnistut yhdessä osaavien ja innostavien kollegoidesi kanssa. Tehtävässä on pohjapalkan lisäksi erittäin kannustava provisiopalkkausjärjestelmä. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian – kesäloma on neuvoteltavissa.

Liikuntaedun lisäksi saat myös huikeat henkilökunta-alennukset kaikista S-ryhmän tuotteista ja palveluista ympäri Suomen, joista esimerkkinä mainittakoon 25% alennus kaikista ravintola-annoksista. Ja mikä tärkeintä, tarjoamme sinulle huippumukavan tiimin ja esimiehen täyden tuen työllesi. Lisätietoja tehtävästä antaa projektimyynnin myyntipäällikkö Arto Kumpulainen
arto.kumpulainen@sok.fi ; 050 5517006


Jätä hakemuksesi sähköisesti S-rekryn kautta palkkatoiveineen 28.4.2019 mennessä (klikkaa 'täytä hakemus')
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255400
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi