(Poistunut julkaisusta)

Projektimyyjä Teräselementille julkisivupuolelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen.
Yrityksemme tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin. Toteutamme vaativatkin julkisivusaneeraukset kustannustehokkaasti kokonaispalveluna.
Projektit toteutetaan joko tuoteosakauppoina tai tilaajan toimittamien suunnitelmien mukaan. Omien tuotteidemme kehittäminen pohjautuu vankkaan kokemukseen ja vuosien myötä kertyneeseen tietotaitoon. Käytämme julkisivutuotteitamme paljon omissa projekteissamme. Lisäksi ne ovat hyvin suosittuja materiaalitoimituksina.
Toimintamme kasvaessa haemme nyt PROJEKTIMYYJÄÄ Facelift-myyntiin julkisivupuolelle
 
Projekimyyjänä vastaat julkisivukohteiden Facelift-myynnistä. Tehtävänäsi on aktiivinen myyntityö ja liidien hakeminen alueellasi. Pääkohderyhmääsi ovat pääasiassa kiinteistön omistajat.
 
Sinulla on perusymmärrys rakentamisesta ja olet teknisesti orientoitunut. Tärkeintä on myynnillinen asenne ja aktiivinen ote uusasiakashankintaan. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi teknisestä myynnistä. Olet pitkäjänteinen ja itsenäiseen työskentelyotteeseen tottunut myynnin tekijä, joka motivoituu onnistumisista.
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävänkuvan, kilpailukykyisen palkkauksen ja laadukkaat tuotteet kokonaisvaltaisella palvelulla asiakkaille tarjottavaksi.
 
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 14.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418,  mira.perttula@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Projektimyyjä


Sijainti:  LEMPÄÄLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere