(Poistunut julkaisusta)

Projektimyyjä media-alalle
Temp-Team Finland Oy / JS Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Yritysesittely

JS Suomi Oy on vakavarainen ja kasvava media-alan yritys, joka kuuluu kansainväliseen JS World Media - konserniin. Konserni toimii 12 maassa ja työllistää noin 450 työntekijää. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2009 lähtien. JS Suomi tuottaa ilmoitusrahoitteisia Interaktiivisia Esitteitä, jotka räätälöidään tarkasti vastaanottajan tarpeisiin. JS:n yrityskulttuurissa yhdistyvät harvinaisen hyvin faktapohjaiset, tuloskeskeiset liiketoiminta-arvot sekä pehmeät inhimilliset arvot, kuten luotettavuus ja lojaalius. Olemme kilpailuhenkisiä ja asiakaskeskeisiä ja teemme lujasti töitä menestyksen eteen.

Työnkuvaus

Tavoitteet korkealla? Oletko ahkera ja valmis oppimaan uutta? Houkutteleeko sinua myyntityö kansainvälisessä ja vakavaraisessa media-alan yrityksessä, jossa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen? Voit olla juuri etsimämme henkilö!

Asiakasyrityksemme JS Suomen toiminta kehittyy vauhdikkaasti ja etsimme heille B2B-myyjiä, jotka ovat motivoituneita työskentelemään tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä.

Mitä odotamme sinulta?

Myyntitiimin osana tehtävänäsi on kartoittaa Suomen markkinoita ja arvioida miten JS Suomen tuotteet tuovat parhaiten lisäarvoa yrityksille ja julkiselle sektorille. Olet yhteydessä uusiin ja vanhoihin asiakkaisiin sähköpostitse sekä puhelimitse ja käyt neuvotteluita JS Suomen tuotteiden eduista ja hyödyistä yritysjohtajien ja päättäjien kanssa. Tehtävänäsi on tunnistaa asiakkaan viestintätarpeet ja tarjota heille JS Suomen konseptia niiden ratkaisemiseksi.

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

Etsimme JS Suomen joukkoon kunnianhimoisia ja tavoitehakuisia myyjiä, joilla on hyvä ote työntekoon. Olet tiedonhaluinen ja halukas tekemään laadukasta työtä. Haluat haastaa itsesi ja työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio.

Työpaikka on kokoaikainen ja vakituinen ja sijaitsee Helsingin Arabianrannassa.

Mitä tarjoamme?

JS Suomi tarjoaa Sinulle selkeän urapolun ja mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta. Työntekijöille tarjotaan myös oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä kulttuuri-/liikuntasaldoa.

Mietitkö vielä miksi sinun pitäisi hakea? Käy tutustumassa JS:n perimään linkistä http://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/miksi-js/

Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten lähetä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Projektimyyjä media-alalle, mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisääthän hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Muistathan, että myös hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta enemmän, kuin pelkkä CV.