(Poistunut julkaisusta)

Projektimyyjä lukitus- ja turvaratkaisuihin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M € ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Ajan Lukko Oy on Pirkanmaalla toimiva lukitus - ja turvallisuusalan perheyritys. Asiakaskunta koostuu pääasiallisesti yrityksistä, kiinteistö- ja taloyhtiöistä, laitoksista, kouluista ja julkisen sektorin asiakkaista. Ajan Lukko Oy toimittaa lukitus- ja turvaratkaisuja, kuten lukko- ja avainhallintajärjestelmiä, ovi- ja porttiautomatiikkaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ylläpitopalveluita. Yritys työllistää 24 turvallisuusalan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 3 m€. Kasvavan kysynnän johdosta haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista projektimyyjää lukitus- ja taurvaratkaisuihin.

Etsimme asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä, joka pystyy vastaamaan itsenäisesti lukitusjärjestelmien myynnistä ja asiakasprojekteista Pirkanmaan alueella. Tehtävä sisältää myyntityötä, tarjouslaskentaa, teknistä suunnittelua ja projektointia sekä toimitettujen järjestelmien asiakaskoulutuksia. Tehtävässä vastuullasi on jälki- ja uudismarkkinan lukitusprojektit.

Edellytämme sinulta:
-tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. sähköasentajan koulutus tai kaupallinen koulutus
-työkokemusta myyntitehtävistä sekä projektikokonaisuuksien hallinnasta
-kokemusta turvallisuusalalta
-nuhteetonta taustaa
-teknistä tietämystä ja kykyä omaksua uusia sovelluksia ja ohjelmistoja
-ahkeraa ja itsenäistä työotetta sekä sosiaalista luonnetta
-ajokorttia
-suomen kielen taitoa

Eduksi luemme:
-Käytännön kokemusta esim. rakennus-, sähkö- tai LVI-alalta
-monipuolisia atk-taitoja
-kiinnostusta kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
-kiinnostuksen teknisiä asioita sekä myyntityötä kohtaan

Työssä menestyminen vaatii aiempaa työkokemusta lukitusalalta, järjestelmällistä työotetta, huolellisuutta, kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Pystyt tuottamaan tietoa virheettömästi myös kiireen keskellä sekä priorisoimaan tehtäväsi tehokkaasti. Omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Projektiluontoinen työskentely edellyttää lisäksi asiakaslähtöisyyttä, hyvää organisointikykyä, yhteistyökykyä sekä valmiuksia viedä tehtäväkokonaisuuksia läpi itsenäisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän alati kehittyvällä turvallisuusalalla kilpailukykyiset edut, viihtyisän työympäristön, osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä, sekä mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

Palkkaus kyseeseen tehtävään määräytyy kokemuksesi ja ammattitaitosi perusteella. Autoedusta keskustellaan hakijan toiveiden mukaisesti.
Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana.
Mikäli harkitset muuttoa toiselta paikkakunnalta, autamme mielellämme asuntoasioiden järjestämisessä.

Käy täyttämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Lisätietoja antavat tarvittaessa:
Lasse Lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121
Mira Salomaa, mira.salomaa@workpower.fi, puh. 045 132 0405