(Poistunut julkaisusta)

Projektimyyjä kesän sesonkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Kiinnostaisiko sinua aktiivinen kesätyö? Tervetuloa Personalhusetille! Meillä voit yhdistää sinulle sopivalla tavalla kesän, työn ja lomailun.

Haemme nyt kattohuoltojen PROJEKTIMYYJÄÄ Vaasaan.

Etsimme asiakkaallemme Ikikatto Oy:lle reipasta ja omatoimista kattohuoltojen projektimyyjää. Työtehtäviisi kuuluu kattohuoltojen myynti yksityisasiakkaille. 

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa alkukesästä ja kestävät kesän loppuun saakka. Mahdollisuuksien mukaan voit jatkaa myös syksyllä esimerkiksi opiskelujen ohella. Arvostamme myös sitä, että tiukan paikan tullen pääset itse tekemään kattohuoltoja kesän aikana.

Tässä työssä tarvitset myyntihenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tarttua puhelimeen. Työssäsi myit erilaisia kattohuoltopaketteja sekä muita Ikikaton tuotteita, joten tarvitset myös kykyä kuunnella asiakkaan tarpeita. Tekninen osaaminen katsotaan eduksi, sillä teet myös kuntokartoituskäyntejä asiakaskohteissa. Pystyt työskentelemään sekä suomeksi että ruotsiksi ja osaat viimeistellä kaupat tilanteessa kuin tilanteessa. Oma auto ja matkustusmahdollisuus katsotaan eduksesi.

Mitä sitten odotamme kesätyöntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta myyntikokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta ajattelemme, että hyvä asenne on ratkaisevin tekijä.

Tarjoamme kiinteän tuntipalkan lisäksi mahdollisuuden provisiopalkkaukseen.

Olisitko sinä meidän kesätyöntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019. Voit liittää mukaan CV:si ja kerro lisäksi, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään olet valmis työskentelemään. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!

Miksi Personalhuset? - www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi