(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIMYYJÄ, KALUSTEET
Oy Vallila Contract Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Oletko sinä myyntihenkinen sisustusprojektien ammattilainen? Tulet työskentelemään projektitiimissämme kansainvälisesti tunnettujen kalustebrändien myyjänä. Sinulla on vahva kaupallinen näkemys (B2B), vankka asiantuntemus kalusteista sekä kokemusta tuotteiden määrittelytyöstä.

Odotamme sinulta aktiivista ja tavoitteellista otetta työhön. Olet jo antanut näyttöä tuloksellisesta ja asiakaslähtöisestä myyntityöstä. Tehtäviisi kuuluu kalustesisustusprojektien myyntityö, tuotteiden määrittelytyötä, sisustusprojektien tarjouslaskenta, projektien valvonta- ja läpivientivastuuta sekä taloudellinen seuranta, asiakassuhteiden ylläpitoa ja uusasiakashankintaa, sidosryhmäyhteistyö niin asiakkaiden, arkkitehtien kuin sisustussuunnittelijoiden kanssa sekä osallistuminen messuille ja muihin tapahtumiin.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on

  • vahva tuoteosaaminen sisustustuotteista erityisesti kalusteista
  • dynaamista otetta työntekoon ja asiakaslähtöinen ja myyntihenkinen asenne
  • kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • ajokortti liikkuvaan työhön

Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisella toimialalla ja rennon työskentelyilmapiirin, ammattitaitoisten kollegojen tuen työllesi sekä innostavan työympäristön ketterässä yhteisössä, jossa on tilaa kehittyä.

Tartu tilaisuuteen – jätä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 11.11.2018 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Projektimyyjä”. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työn aloitus on sopimuksen mukaan.