Projektimyyjä - Jyväskylä, Tampere
Metener Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019
Metener Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys ja biokaasualan pioneeri. Metenerin toimipiste on sijainnut aina Kalmarin tilan kupeessa Laukaassa, mikä on mahdollistanut aktiivisen, jatkuvan tuotekehityksen. Kalmarin tilalla on ollut biokaasulaitos vuodesta 1998 ja biokaasun tankkausasema ensimmäisenä Suomessa vuodesta 2004. Metenerin työntekijöillä on osaamista biokemiasta konetekniikkaan ja automaatioon ja yrityksellä on lukuisia toiminnassa olevia referenssejä Suomessa ja ulkomailla.Yritystä ovat vieneet eteenpäin innovaatiot, jotka syntyvät kiinnostuksesta tekniikkaan ja biologiaan. Kun keksinnöt tähtäävät puhtaampaan tulevaisuuteen ja kestävään energiantuotantoon globaalisti, innovaatioilla ja työllä on todella merkitystä. Lue lisää osoitteesta http://www.metener.fi/.

Etsimme nyt Metenerille projektimyyjää vahvistamaan yrityksen kasvua. Toimipaikkasi voi sijoittua esimerkiksi Jyväskylän tai Tampereen seudulle. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa. 

Mitä etsimme?

Projektimyyjältä odotamme aikaisempaa kokemusta menetyksellisestä myyntityöstä. Taloushallinnon puolelta tarjouslaskenta on sinulle tuttua. Teknistä osaamista et välttämättä tarvitse, sillä tukenasi on asiantunteva tiimi, joka auttaa kiperimmissä kysymyksissä. Myyjänä et vierasta isojakaan kokonaisuuksia, ja pystyt seulomaan uusia asiakkaita erityisesti energiayhtiöiden ja kunnallisten jätehuoltoyhtiöiden keskuudesta. Katsomme eduksesi, mikäli omaat taustaa maatalousalalta, sillä biokaasulaitokset linkittyvät maatalouteen. Vihreät arvot, kuten ympäristöystävällisyys ja uusiutuva energia, ovat sinulle tärkeitä. Sinulla on ideoita myös markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen.

Vastuualueenasi ovat

Myyjänä pääasiallinen tehtäväsi on uusien asiakkaiden löytäminen toimialan asiakaskentästä sekä tarjousten laadinta. Tukenasi on osaava tiimi, joka auttaa mahdollisissa teknisissä kysymyksissä. Työ tapahtuu pääasiassa kotimaassa ja odotamme sinulta myös matkustusvalmiutta. 
Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan myyntityön, kannustavan palkkauksen sekä mahdollisuuden laajentaa asiantuntijuuttasi kotimaan lisäksi myös ulkomaille niin halutessasi
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267101
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Tampere