Projektikoordinaattori
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme projektikoordinaattoria pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakakkaamme toimii teollisuudessa ja on alan kasvava toimija. Tässä työssä pääset kehittymään yhdessä yrityksen kanssa kannustavassa sekä motivoituneessa ilmapiirissä projektitoiminnan tukitoimintojen parissa. Jos olet avoin uusille haasteille sekä muuttuvalle työympäristölle ja nautit myös rutiiniomaisista tehtävistä, olet etsimämme henkilö.

Tämä monipuolinen tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä näyttämään taitosi talous- ja projektitoiminnan tukitoiminnoissa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu projektien dokumentointia, osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, tarjouslaskentaa sekä hinnoittelua yhdessä myynnin kanssa. Edellytämme myös hyviä asiakaspalvelutaitoja, sillä toimit myös asiakasyhteyshenkilönä. Tässä työssä sinulla on myös mahdollisuus päästä laajentamaan työtehtäviäsi ja näyttämään osaamistasi varsinaisten työtehtävien ulkopuolelle erilaisissa kehitysprojekteissa.

Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta tai koulutusta vastaavista tehtävistä. Hakemamme henkilö on järjestelmällinen, organisointikykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Toivomme myös hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään urallasi sekä osaksi kokenutta tiimiä, jossa onnistutaan yhdessä. Saat työhön kattavan perehdytyksen sekä käyttöösi nykyaikaiset työvälineet. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työaikasi on liukuva, aloitus on klo 06-09 välillä (37,5h/vko). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustan läheisyydessä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 24.01.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Tulet aluksi työllistymään kuuden kuukauden ajaksi Adeccon kirjoille, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Lauri Pelkonen, 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot