Projektikoordinaattori
Helsingin kaupunki, Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme projektikoordinaattoria kulttuurin kumppanuusyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2021-31.10.2022.

Hankkeessa kehitetään osallisuutta ja vuorovaikutusta tukeva digitaalinen alusta. Alustalle kootaan ikääntyneille suunnattuja etäkulttuuripalveluita sekä mahdollisuus jakaa etäelämyksiä. Hanke toteutetaan kaupunkien välisenä yhteistyönä.

Sinulla on kokemusta ja näyttöä projektivastuusta sekä yhteiskehittämisestä. Lisäksi sinulla on ymmärrystä asiakkaiden tarpeesta sekä palvelumuotoiluosaamista. Kirjallinen ilmaisusi on tiivistä ja sujuvaa.  

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen taito.

Tehtävässä eduksesi luetaan kulttuurialan tai / sekä ikääntyneiden kohderyhmän tuntemus. Lisäksi eduksesi katsotaan muotoiluosaaminen sekä kyky hallita ja hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja tunnistaa asioista olennainen.

Lisäksi sinulla on ymmärrystä asiakaslähtöisestä kehittämistyöstä ja digitaalisten palveluiden kehittämisestä.   

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ikääntyneiden palvelujen kehittämisen parissa ja laajan työyhteisön osaamisen ja verkostot. Käytössäsi ovat myös kaupungin kattavat työsuhde-edut, koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä asiantuntevat kollegat. Työssäsi pääset aidosti vaikuttamaan kaupunkien palvelujen tulevaisuuteen. 

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kulttuurin edistämisen päällikkö Veikko Kunnas, p. 040 334 1204, veikko.kunnas@hel.fi, 8.1. klo 13-14,  15.1. klo 15-16 ja 20.1. klo 8-9.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot