(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
Muotolevy Rakennustuotteet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Haemme nyt Muotolevy Rakennustuotteet Oy:lle
PROJEKTIKOORDINAATTORIA
vakituiseen työsuhteeseen Nummelan toimipisteeseemme.

Projektikoordinaattorina toimit monipuolisissa työtehtävissä julkisivutuotteiden parissa. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin kanssa, avustat myyntiä tilauksien ja tarjouksien sekä teknisten dokumentaation laatimisissa. Pidät myös yhteyksiä päämiehiimme liittyen tuotteiden saatavuuteen ja kommunikoit asiakkaiden kanssa aktiivisesti myyntiin liittyvissä asioissa. Sinulla on kyky pitää langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa sekä taito priorisoida työtehtäviä. Olet tärkeä osa asiakaspalvelutiimiämme ja ratkaisevassa asemassa on oma positiivinen asenteesi ja yhteistyökykysi sekä halusi oppia uutta. Tehtävässä menestymisessä sinua tukee osaava myyntiorganisaatiomme.

Odotamme sinulta

  • Kaupallista tai teknistä koulutusta
  • Oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta
  • Huolellisuutta ja tarkkuutta
  • Sujuvia yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Kykyä tekniseen ajatteluun ja mahdollisesti rakennuskuvien lukutaitoa
  • Hyviä IT-taitoja (MSOffice)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän laadukkaiden tuotteiden parissa sekä mukavat asiantuntevat työkaverit ja muun organisaation tuen. Vakavaraisena ja hyvämaineisena yrityksenä panostamme jatkuvaan kasvuun ja toimintamme kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 16.8. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat tiistaina 4.8. klo 14.00-16.00 ja torstaina 6.8. klo 14.00-16.00 Talenten rekrytointikonsultit Tuija Kinnunen, 040 6735262 ja Tuire Ollila-Mayers, 050 3665202.