(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIKOORDINAATTORI
Walter ry.

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Haemme PROJEKTIKOORDINAATTORIA KYTKE-hankkeeseen

KYTKE-hankkeen kautta olemme 9 vuoden aikana kohdanneet yli 100,000 ylä- ja alakoululaista ympäri maata ja auttaneet heitä ymmärtämään paremmin identiteettiä, suomalaisuutta, rasismia ja syrjintää, sekä antaneet kouluille välineitä taklata näitä aiheita. Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamaan valtakunnalliseen Kytke-hankkeeseen kuuluu opettajakoulutusta, työpajoja ala- ja yläkouluissa sekä vanhempainiltoja. 

Etsimme nyt projektikoordinaattoria, jonka vastuulle kuuluvat KYTKE-hankkeen toiminnan organisointi sekä koordinointi ja osallistuminen myös itse koulutyöpajoihin, opettajakoulutukseen ja vanhempainiltoihin.

Edellytämme hakijalta:

  • Erinomaisia henkilötaitoja sekä vuorovaikutus-, esiintymis-, ja koulutustaitoja (työ sisältää paljon itsevarmuutta edellyttävää esiintymistä ja kouluttamista)
  • Kokemusta ja näyttöä ryhmien johtamisesta sekä hankkeiden/projektien hallitsemisesta
  • Vahvoja viestinnällisiä taitoja (raportointi, yhteydenpito ohjaajiin ja yhteistyökumppaneihin, uutisartikkelien kirjoittaminen, sosiaalisen median sisällöt ja hallinta)
  • Kiinnostusta yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan sekä ymmärrystä ja aitoa kiinnostusta yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon liittyviä aiheita kohtaan (erityisesti rasismi ja syrjintä)
  • Valmiutta matkustaa kotimaassa
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä, vastuullisuutta ja täsmällisyyttä

Eduksi lasketaan suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin kielen taito, kokemus koulu- tai järjestömaailmasta, sekä tietotekniset taidot.

Tarjoamme sinulle aidosti merkityksellisen työn, mahdollisuuden kehittää laadukasta ja kunnianhimoista hanketta eteenpäin ja motivoituneet, hyvät tyypit työkavereina.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian (elokuussa) tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko).

Kysymyksiin vastaa koulutoiminnan johtaja Jan Wieland, p. 045-263 6050, jan@walter.fi, ti 30.6., ma 6.7. ja ma 13.7. klo 9:30-11.

Laita vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoivomus tulemaan! Lähetä se meille osoitteeseen jan@walter.fi viimeistään 19.7.2020.

Lisätietoja Kytke-hankkeesta: www.kytke.fi