(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Posti Oy:lle Hands on-asenteella varustautunutta tiimipelaajaa Projektikoordinaattorin monipuoliseen rooliin, mobiilisovellusten muutosprosessien pariin. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä haastamaan itseäsi ja kehittämään ammattitaitoasi osana ison organisaation laajan osaamisen asiantuntijatiimiä. Tehtävä vaatii hyviä priorisointitaitoja ja vastuunottoa, sekä Jira osaamista. Mikäli olet kerryttänyt hieman aiempaa työkokemusta projektityöskentelystä, ja omaat innostuneen Can do-asenteen, saatat olla etsimämme henkilö. Hae paikkaa jo tänään, koska etenemme heti oikean hakijan löydyttyä!
KUVAUS

* Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa osana modernia, laajan osaamisen asiantuntijatiimiä
* Näköalapaikan ison, Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyrityksen organisaation muutosprosessissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään Agile menetelmien parissa, osana mobiilisovellusten uudistamisprojektia. Työ on nopeatempoista ja vaatii tekijältään vastuunottoa ja hyviä priorisointitaitoja. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat:


* Raportointi
* Avustavat tehtävät
* Tiedon kerääminen
* Järjestelmän käyttäjien haastattelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (AMK)
* Jonkin verran kokemusta projektityöskentelystä
* Jira -osaaminen
* Scrum ja Agile osaaminen
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englanninkielen osaaminen.
* Can do -asenne
* Ajokortti


Eduksi katsomme viron kielen osaamisen ja ymmärryksen / aikaisemman työkokemuksen mobiilisoftan kehittämisestä.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Yhteistyökykyinen
* Hyvät kommunikaatiotaidot omaava tiimipelaaja


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Postintaival 7, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Posti Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Posti Oy on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.