(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Enersense Solutions Oy on sähköisiä projekti- ja resurssienhallintapalveluja sekä asiantuntijapalveluja tuottava yhtiö. Yhtiön toiminta kohdistuu teollisuuteen sekä rakennusalalle. Enersense Solutions Oy on osa Enersense-konsernia.

Etsimme Haminaan Enersense Solutions Oy:n palvelukseen projektikoordinaattoria mahdollisimman pian alkavaan työsuhteeseen. Työsuhde on määräaikainen, kesto arvioltaan vuoden 2021 loppuun asti, mutta mahdollisuus jatkoon projektin jatkuessa. Tehtävään valitulle järjestetään työsuhteen alussa perehdytys, joka kestää n. 2 viikkoa. Perehdytys tapahtuu Porissa.

Työ tehdään asiakkaan tiloissa Haminassa. Työssä on käytössä E-Sense-projektinhallintajärjestelmä, jonka avulla hallitaan työntekijätietoja, rakennustoimintaan liittyviä kuukausittaisia urakka- ja työntekijäraportteja sekä tilaajavastuudokumentteja. Työhön kuuluu myös ulkomaalaisten yritysten ja työntekijöiden velvollisuuksien ja lupien hallinnointi.

Edellytykset:

  • Kyky itsenäiseen ja omatoimiseen työhön, ajoittain kiireessäkin
  • Palveluhenkinen, järjestelmällinen, dynaaminen persoonallisuus
  • Reipas, pelkäämätön, ratkaisukeskeinen asenne 
  • Ajokortti
  • Kansainvälinen tausta katsotaan eduksi
  • Tuntemus tilaajavastuulaista sekä rakennusalan säädöksistä katsotaan eduksi

Kielitaito: 

  • Erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä: Sanna Uronen, sanna.uronen@enersense.com

Enersense on teollisuuden projekteihin erikoistunut asiantuntija- ja työvoimaoperaattori, jolla on kokemusta vuodesta 2005 alkaen sekä kotimaisista että kansainvälisistä työpaikoista. Kauttamme työllistyy noin 1000 henkilöä vuodessa. Kokemuksemme kattaa jo yhteensä 39 maata, 62 eri kansalaisuutta sekä 562 eri toimenkuvaa. Missiomme on yhdistää taitavat ammattilaiset haasteellisiin työpaikkoihin asiakasyrityksissämme. Asiakkaamme keskittyvät moniin eri toimialoihin, esimerkiksi energiaan, tuotantoon, teollisuuteen ja rakentamiseen. 

Enersensen työntekijänä saat kattavan työterveyshuollon ja kausittain vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tuemme ja autamme sinua koko työsuhteesi aikana mm. erilaisissa logistisissa asioissa ja haluamme sinun menestyvän ja kehittyvän urapolullasi. Jos haluat saada nostetta urallesi, jätä hakemuksesi jo tänään.