(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Kasvava ja kasvuorientoitunut CSC toteuttaa laajaa kirjoa palveluita ja projekteja tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin ja julkishallinnon asiakkuuksille. Olemme asiakkaidemme omistama, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on luoda parhaat puitteet asiakkaidemme toiminnalle. Me katalysoimme asiakkaittemme menestymistä ja teemme työtä jolla on merkitys.
 
Haemme reipasta ja kehittämisorientoitunutta projektikoordinaattoria tukemaan julkishallinnon asiakasprojekteissa. Tulet toimimaan osana projektitiimiä asiakkaiden ja CSC:n välisenä koordinaattorina. Työssäsi vastaat laajasti hallinnollisista ja operatiivisista tehtävistä. Työpisteesi sijaitsee Espoossa ja työskentelet lisäksi pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asiakkaiden tiloissa.
 
Tehtäviisi kuuluu mm:
•    Projektien aikataulun ja tehtävien seurannan tukeminen
•    Yhteistyö ja kommunikointi eri sidosryhmien kanssa
•    Projektiviestinnän tukeminen
•    Projektien kokousten ja työpajojen järjestäminen
•    Tiedonhallinta ja sen kehitys


Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on kyky hahmottaa suuriakin kokonaisuuksia. Sinulla on hyvät viestintä-, verkosto- ja koordinointitaidot ja järjestelmällinen työote. Toivomme, että olet kiinnostunut projektityöskentelystä ja halu sinulla on kehittää toimintatapoja. Suomen kielen kirjalliset ja suulliset taitosi ovat erinomaiset ja englannin kielen kirjallinen osaamisesi on hyvää.  Aiempi kokemus julkishallinnosta on eduksesi.


Tavoitteenamme on, että viihdyt, kasvatat omaa osaamistasi CSC:llä asiantuntijoiden tukemana. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia asiakasprojekteja, mukavan työyhteisön, vakituisen työsuhteen ja hyvät henkilöstö edut.

Valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.
 
Tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi 6.2.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry