(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
SSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme

PROJEKTIKOORDINAATTORIA toimistollemme Vantaalle

Etsimämme henkilö on positiivinen toimeen tarttuva ja käytännönläheinen tiimipelaaja, joka hallitsee useita päällekkäisiä hankkeita. Keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluvat rakennus- ja remonttihankkeiden koordinointi, kustannusseuranta, aikataulutus sekä projektisuunnitelmien, urakkailmoitusten, tarjouspyyntöjen ja -vertailujen laatiminen. Osallistut myös urakoitsija- ja työmaakokouksiin ja teet yhteistyötä paitsi urakoitsijoiden myös muiden yhteistyökumppaneiden sekä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien (mm. huolto/operaatiot) kanssa.

Uudelta projektikoordinaattorilta toivomme erityisesti:

  • Itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • Hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä into oppia uutta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. rakennusinsinööri tai -teknikko (sv. projektinhallinta) – voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa!
  • Aiempaa kokemusta uudis- ja/tai korjausrakentamisen alalta

Tehtävä on kokoaikainen, vähintään vuoden mittainen määräaikainen äitiys- ja vanhempainvapaasijaisuus.

Muiden ominaisuuksien ohella arvostamme ripeyttä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.9.2019 seuraavasta linkistä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?cd1de117

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Development & Client Relationship Manager Janne Virtanen (p. 044 741 2837) 18.9. klo 14.30–15.30 ja 20.9. klo 13–14.

Me SSP:llä panostamme henkilöstömme hyvinvointiin monin eri tavoin. Tarjoamme laajasti mm. liikuntamahdollisuuksia sekä muita SSP:n loistavia etuja.

Tule osaksi tiimiämme!

Terveisin, SSP Finland

Lisätietoja: www.sspfinland.fi