(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Etsimme innostunutta ja Hands on -asenteella varustautunutta tiimipelaajaa asiakasyrityksellemme Posti Oy:lle. Projektikoordinaattorina Sinulla on mahdollisuus tehdä monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisessa muutosprosessissa. Ethän aikaile hakemuksen lähetyksen kanssa, sillä toivomme löytävämme tekijän jo pian. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa osana modernia, laajan osaamisen asiantuntijatiimiä
* Näköalapaikan ison organisaation muutosprosessissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Raportointi
* Avustavat tehtävät
* Tiedon kerääminen
* Järjestelmän käyttäjien haastattelu
* Workshopien pitäminen


Tässä tehtävässä pääset mukaan hankkeeseen, jossa uusitaan Postin kuljettajien käyttämät laitteet sekä laitteilla käytettävät mobiilisovellukset. Tehtävä sopii sinulle, joka haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi ja haastaa itsesi mielenkiintoisessa työympäristössä. Työ on nopeatempoista ja vaatii tekijältään hyviä priorisointitaitoja sekä vastuunottoa. Toisinaan työ vaatii matkustamista, joten ajokortti katsotaan eduksi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (AMK)
* Jonkin verran kokemusta projektityöskentelystä
* Can do -asenne


Sinulla tulee myös olla aiempaa työkokemusta, mutta pitkää työhistoriaa tärkeämpänä koemme kuitenkin hyvän asenteen ja halun oppia uutta. Tämän lisäksi tietotekniset taitosi tulee olla hyvällä tasolla ja uusien järjestelmien oppiminen vaivatonta. Lisäksi kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Yhteistyökykyinen
* Hänellä on hyvät kommunikointitaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6 kuukautta, jatko mahdollinen.
* Sijainti: Postintaival 7, Helsinki.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Postin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.