PROJEKTIKOORDINAATTORI
Sokotel Oy, Tukitoiminnot

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Sokotel Oy hakee PROJEKTIKOORDINAATTORIA

Nykyisen projektikoordinaattorin kasvaessa projektipäällikön tehtävään Sokotel Oy hakee projektikoordinaattoria vahvistamaan projektitiimiä hotellien uudistushankkeiden hallinnassa ja johtamisessa. Työn keskeisen osan muodostaa projektipäälliköiden tukeminen kalustehankinnoissa kattaen koko prosessin vaihtoehtojen etsimisestä toimitusten ja asennusten koordinointiin työmaalla. Lisäksi avustat projektipäälliköitä kustannusseurannassa.

Hakemallamme henkilöllä tulee olla kykyä ja halua projektityöskentelyyn. Katsomme eduksi ymmärryksen majoitus- ja ravitsemisliiketoiminnan toimintaympäristöstä.

Kokemuksen lisäksi arvostamme halua kehittää itseäsi ja tiimin toimintaa. Kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn ja sinulle on ominaista järjestelmällinen ja jämäkkä toiminta. Omaat hyvät kommunikointitaidot ja sinulla on aito halu auttaa kollegoitakin onnistumaan. Näet haastavatkin tilanteet mahdollisuuksina ja omaat rautaiset hermot, hyvän tilannetajun sekä hallitset aikataulut.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä. Tukenasi on mahtava tiimi ja kollegat. Sinulla on käytössäsi S-ryhmän laajat henkilöstöedut sekä palkitsemisjärjestelmä.

Sokotel – We Make Hospitality Happen.
Lisätietoja tehtävästä antaa 8.8. klo 10:00-12:00 ja 16.8. klo 11:00-12:00 Sokotel Oy:n talousjohtaja Jani Vahala, puh 040 508 3360 tai jani.vahala@sok.fi

Hakemukset 25.8. mennessä palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287856
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa