(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
Seinäjoen kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Seinäjoen kaupunki hakee projektikoordinaattoria Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalustahankkeeseen 30.4.2021 saakka. Healthy Kids of Seinäjoki on Seinäjoella kehitetty toimintamalli lasten ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Hankkeen kolme osatoteuttajaa ovat Into Seinäjoki Oy, Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK (EAKR-rahoitus).

Tehtäväsi on varmistaa kehitysalustan vahvistuminen fyysisenä, toiminnallisena ja digitaalisena kehitysympäristönä yrityksille, tutkimus- ja kehittämistoiminnalle, ammattilaisille sekä palvelujen käyttäjille ja hanketoteuttajien kanssa yhdessä kehitysalustan mallintaminen. Tehtäväsi on myös kehittää monialaisesti ja innovatiivisesti Healthy Kids of Seinäjoki -brändiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Edellytämme sinulta väestötason hyvinvoinnin edistämisen osaamista, vankkaa kykyä soveltaa osaamistasi erilaisiin toimintaympäristöihin, hanketyön kokemusta ja näyttöä laajojen asiakokonaisuuksien hallinnasta. Edellytämme myös osallistavan viestinnän osaamista ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan kuntapalvelujen tuntemus sekä kokemus digitaalisista ratkaisuista. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.9.2019 mennessä.   

Hakemukset 17.6.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Projektikoordinaattorin työavain 237605.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

www.seinajoki.fi

www.healthykidsofseinajoki.fi