(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Projektikoordinaattori

Työavain 3-960-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 15.08.2019 (päättyy 31.12.2020)
Hakuaika päättyy 04.06.2019 kello 15:45
Espoon kaupunki, Nuorisopalvelut , Kamreerintie 3B 02770 Espoo
Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalvelut/Nuorisopalvelut
Liikunta ja nuorisotyö

Tehtävän kuvaus: Projektin tavoitteena on luoda e-pelaamisen polku nuorelle Espoossa harrastepelaamisesta kohti ammattimaista e-pelaajan uraa. Projekti toteutetaan monialaisena yhteistyönä nuoriso- ja liikunta-alan ammattilaisten ja seuratoimijoiden, oppilaitosten ja muiden kumppaneiden kanssa. Yhteistyötä tehdään myös valtakunnallisesti e-urheilua kehittävien kaupunkien ja Verken (valtakunnallinen digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus) kanssa. Projektikoordinaattorin tehtävänä on vastata projektin etenemisestä ja raportoinnista yhteistyössä ohjausryhmän kanssa. Projektikoordinaattori kontaktoi yhteistyötahoja, luo mahdollisuuksia monialaiselle suunnittelulle ja toiminnan toteutukselle, varmistaa suunniteltujen toimintojen toteutumisen ja toimii tukena mm. seuratoimijoille e-urheilun käynnistämisessä. Projektissa kehittämiseen osallistuvat myös nuoret. Projektikoordinaattori järjestää mukana oleville toimijoille tarvittavaa koulutusta e-urheiluun liittyen, sekä on osaltaan mukana mahdollisten tapahtumien järjestämisessä.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään osaamaista vaativan monialaisen projektin hallinnasta ja e-pelaamisesta, sekä aktiivista verkostotyön otetta ja kykyä toimia nuorten kanssa.

Arvostamme aiempaa ymmärrystä e-pelaamisen maailmasta, erilaisista pelaajapoluista, pelaamiseen liittyvistä teknisistä vaatimuksista sekä työskentelystä nuorten parissa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2828,05€ / kk
Työaika: YleistyöaikaLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Merja Nordling
043 824 7060
Arkisin klo 9-15

Nina Taipale
050 365 3431
Arkisin klo 9-15