(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
Semantix Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Haetko työtä, jota voit tehdä joustavasti opintojesi oheen?

Tartu tilaisuuteen ja lue lisää, mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme Semantix Finland Oy:lle osa-aikaista

Projektikoordinaattoria

vahvistamaan käännöspalveluiden projektinhallintatiimiä Helsingin Vallilassa. Voit tehdä tuntityötä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan, toiveenamme kuitenkin vähinään 15 tuntia viikossa.

Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden ja mielenkiintoisten tehtävien lisäksi näköalapaikan kiehtovan alamme tulevaisuuteen! Meillä pääset tarttumaan sekä vaihteleviin että rutiinitehtäviin ja kehittämään omaa osaamistasi osana sitoutunutta, kansainvälistä työyhteisöämme.

Työsi projektikoordinaattorina on monipuolista käännösasiakkaiden palvelua osana asiantuntevaa tiimiä. Tehtäviisi kuuluu mm. tilausten vastaanottamista, asiakaskyselyihin vastaamista sekä yhteydenpitoa käännösasiakkaisiin projektien eri vaiheissa. Autat etsimään kuhunkin projektiin sopivat toimittajat ja vastaat asiakkaiden ajantasaisesta ja laadukkaasta palvelusta prosessiemme mukaan.

Jos yllä kuvattu tehtävä kuulostaa omalta ja olet jo kerännyt jonkin verran kokemusta asiakaspalvelu- ja koordinointitehtävistä, voit olla etsimämme henkilö. Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja oma-aloitteista tekijää, joka ei hätkähdä pienistä, vaan nauttii siitä, kun tapahtuu! Olet tiimissä toisia tukeva ja kannustava sekä asiakaspalvelutilanteissa ystävällinen ja rohkea. Tehtävä vaatii vahvaa tietotekniikan perusosaamista ja oppimiskykyä. Osaat sujuvasti suomea ja sinulla on hyvä englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi.

Työ on osa-aikaista väh. 15 h/vko ja loma-aikoina on mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti. Työpäivät voit sopia joustavasti. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää 31.8.2019 asti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi saman tien kuitenkin viimeistään 1.3.2019 mennessä alla olevan linkin kautta - ehkä tapaamme pian haastattelussa! Laita mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Toimisto, Asiakaspalvelu, Suomi sujuva, Englanti