(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja, huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä, kehitämme tietojärjestelmiä sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista. Työntekijöitä meillä on vajaa 1 800 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Paikkatietokeskus on innovatiivinen, joustava ja yhteistyökykyinen paikkatietoalan asiantuntija- ja tutkimuslaitos Kirkkonummen Masalassa. Se tekee kartoitusalan mittaus- ja tutkimustyötä yhteistyössä yliopistojen ja tutkimuslaitosten, julkisyhteisöjen ja yritysten kanssa Suomessa ja muualla Euroopassa.

Paikkatietokeskuksen Geodesian ja geodynamiikan osasto kehittää ja ylläpitää valtakunnan koordinaatti-, korkeus- ja painovoimajärjestelmiä ja niihin liittyviä infrastruktuureja, kansainvälisiä liitoksia, tutkii paikkatietojen metrologiaa ja tekee geodesian alan tutkimusta.

Tehtävän kuvaus

Haemme Maanmittauslaitoksen Paikkatietokeskuksen (FGI) geodesian ja geodynamiikan osastolle projektikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen 3.9.2018 alkaen.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu osaston hallinto- ja taloustehtäviä, tutkijoiden avustamista, tutkimusrahoituskentän seuraamista ja hakuprosessissa tukemista, projektiviestintää ja vaativia tietohakuja.

Projektikoordinaattori työskentelee osaston ulkopuolisen rahoituksen tutkimusprojektien hallinnoinnissa ja raportoinnissa yhteistyössä ryhmänjohtajien ja osastonjohtajan kanssa.

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Tehtävän hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, tutkimusrahoituksen tuntemusta sekä kykyä ottaa haltuun laaja tehtäväkokonaisuus.

Odotamme sinulta kiinnostusta projektien hallintotehtäviin sekä aktiivista otetta toimia yhteistyössä huippututkijoiden kanssa. Tehtävässä tarvitaan kykyä työskennellä kansainvälisessä ja luovassa tutkimuslaitosympäristössä.

Odotamme hyvää MS-Office toimisto-ohjelmien osaamista ja numerotarkkuutta. Odotamme myös kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä ja kykyä tarttua toimeen erilaisten haasteiden edessä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Työssä tarvittava kielitaito

Osastolla työkielenä on suomen lisäksi englanti. Edellytämme suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Palkkaus

Projektikoordinaattorin palkka sijoittuu kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen Maanmittauslaitoksen vaativuusluokkiin 9 (alkaen 2637,93 €/kk) tai 10 (3027,56 €/kk). Lisäksi vaativuusluokan sisällä palkka voi vaihdella perustuen henkilökohtaisen suoriutumisen osuuteen, joka on korkeintaan 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Edut

Tarjoamme mukavan ja kansainvälisen työyhteisön, monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät, joustavan työajan ja työympäristön sekä mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä

Markku Poutanen (tavoitettavissa ajalla 6.8 - 17.8)
osastonjohtaja
+358 40 718 2152
markku.poutanen@maanmittauslaitos.fi

Elina Keränen (tavoitettavissa ajalla 1.8- 2.8)
projektikoordinaattori
+358 50 468 3494
elina.keranen@maanmittauslaitos.fi