(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
Teknologiateollisuus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Pysyvätkö sinulla langat käsissä ja saatko projektin pyörät pyörimään?   

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, jolla on noin 1600 jäsenyritystä. Ne edustavat kattavasti elektroniikka- ja sähköteollisuutta, kone- ja metallituoteteollisuutta, metallien jalostusta, tietotekniikkaa sekä suunnittelu- ja konsultointialaa. Teknologiateollisuus ry tähtää toiminnassaan siihen, että Suomi ja suomalainen teknologiateollisuus uudistuu, kasvaa ja menestyy kansainvälisessä kilpailussa.    

Teknologiateollisuus vauhdittaa jäsenyritysten liiketoiminnan kasvua ja uudistumista toteuttamalla kasvuhankkeita ja vertaisyhteisöjä. Hankkeiden aiheet liittyvät tällä hetkellä mm. digitalisaatioon, kiertotalouteen, rakennettuun ympäristöön sekä yritysten kykyyn menestyä kansainvälisessä kilpailussa.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kasvu- ja kehityshankkeiden koordinoinnin parissa. Tulet toimimaan hankkeiden projektipäälliköiden työparina ja osallistut monipuolisesti hankkeiden käytännön toteutukseen. Tehtäviisi kuuluu mm. projektien ja kasvuyhteisöiden operatiivisen toiminnan suunnittelua ja koordinointia, tiedon hankintaa ja aineistojen kokoamista, tilaisuuksien ja tapaamisten järjestämistä, viestinnässä avustamista sekä yhteydenpitoa projektiosapuolten välillä.    

Pääset myös miettimään, miten uusi CRM-järjestelmämme otetaan tehokäyttöön projektitoiminnassa. Lisäksi tehtävään kuuluu suunnittelu- ja konsultointialan tilastojen kokoaminen ja suhdannekatsausten tekeminen.  

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta projektien hallinnasta ja kehittämisestä. Sinulla on kokemusta Dynamics 365 CRM-järjestelmän käytöstä, O365 on sinulle tuttu työkalu ja omaksut helposti muitakin digitaalisia järjestelmiä.    

Odotamme sinulta hyvää kokonaisuuksien hallintaa, järjestelmällisyyttä ja kykyä toimia yhteistyössä eri tahojen kanssa. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää hyvä suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä suomeksi että englanniksi.    

Olet etsimämme henkilö, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn, tartut toimeen aktiivisesti ja nautit olemassa olevien toimintatapojen kehittämisestä.    

Tehtävä antaa hyvät mahdollisuudet näyttää kykynsä ja kehittyä projektiosaajana monipuolisten aiheiden parissa. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän modernissa työympäristössä Helsingin keskustassa ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut.   

Lisätietoja antavat:  

Toimintaympäristöjohtaja Helena Soimakallio puh. 040 550 7706 perjantaina 16.2. klo 10.30-12

Johtaja, Kasvu ja uudistuminen Laura Juvonen puh. 040 589 6263 maanantaina 12.2. klo 14-16