(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori
Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2017

Suomen suurin nuorisojärjestö Suomen Partiolaiset hakee

 

Projektikoordinaattoria

Määräaikaiseen työsuhteeseen (perhevapaan sijaisuus)

 

Me partiolaiset uskomme, että hyvällä johtamisella voidaan ratkaista yhteiskunnan haastavimmatkin ongelmat. Siksi olemme laajentaneet Ruotsin partiolaisten luomaa arvopohjaisen johtajuuden Value Based Leadership -koulutusohjelmaa Suomeen.  Kaksi ensimmäistä koulutusta Suomessa on jo järjestetty ja nyt valmistelemme seuraavia ensi vuonna järjestettäviä koulutuksia. Koulutus on tarkoitettu 20-29-vuotiaille nuorille johtajille koko järjestökentällä.

 

Haemme VBL-projektikoordinaattoriksi oma-aloitteista ja ennakkoluulotonta varainhankkijaa, viestijää ja organisoijaa jatkamaan vuonna 2016 alkanutta projektia. Projektikoordinaattorin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu koulutusohjelman rahoituksen hankkiminen, nykyisten kumppanuuksien hoitaminen sekä kurssien järjestämisen tukeminen ja koulutuskokonaisuuteen liittyvien tehtävien hoitaminen yhdessä vapaaehtoisista asiantuntijoista koostuvan ryhmän kanssa.

 

Edellytämme projektikoordinaattorilta kiinnostusta viestintään, markkinointiin ja varainhankintaan sekä koulutuksen organisointiin ja projektijohtamiseen - kerro meille onnistumistasi näiden asioiden parissa. Partiossa vapaaehtoiset luottamushenkilöt ovat keskeisessä osassa, joten projektikoordinaattorilta edellytetään tahtoa ja osaamista projektissa toimivien vapaaehtoisten kanssa työskentelyyn ja heidän tukemiseensa. Partiotausta ei ole edellytys tehtävässä menestymisen kannalta. Työtä tehdään tiiviisti yhdessä partiotoimiston toimihenkilöiden ja sidosryhmien kanssa, joten verkostoitumistaidot ja kyky toimia erilaisissa ryhmissä ja sosiaalisissa tilanteissa ovat olennaisia. Tehtävään liittyy myös jonkin verran kansainvälistä yhteistyötä, joten hyvä englannin kielen taito on välttämätön ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

Projektikoordinaattorina sinua odottaa ainutlaatuinen tehtävä, jossa pääset luomaan uutta ja nostamaan Suomen kiinnostavimman nuorisojärjestön tarjoaman johtajakoulutuksen nykyistäkin kovemmalle tasolle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi mielenkiintoisen koulutuksen koordinoinnin sekä yritysyhteistyön saralla. Tähän työhön ei ole vielä valmiita huippuammattilaisia - tule siis kasvamaan sellaiseksi! Tarjoamme myös parhaat työkaverit, sitoutuneet luottamushenkilöt ja hyvät työsuhde-edut.

 

Jos olet etsimämme osaaja, pyydämme sinua toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen  sekä CV:n pdf-tiedostona osoitteeseen rekry@partio.fi  viimeistään 31.10.2017. Haastattelut järjestetään viikolla 46 Partioasemalla. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 1.1.-30.11.2018.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikkamme on esteetön. Työ saattaa sisältää ilta/viikonlopputyötä.

Lisätietoja antaa yhteiskuntasuhde- ja varainhankintajohtaja Kaisa Koistinen 050-5303969 19.10. alkaen.

Lisää Value Based Leadership -koulutusohjelmasta:

www.parempaajohtajuutta.fi

https://www.facebook.com/vblsuomi