(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori (vuorotteluvapaan sijaisuus)
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa opiskelijoiden ollessa uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia.  

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 500 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa.  

Haemme Laureaan

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

vuorotteluvapaan sijaseksi määräaikaiseen tehtävään aikavälille 1.1.-30.6.2020.  

Oletko hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia? Onko siisti ja organisoitu kalenteri ylpeyden aiheesi? Laurea-ammattikorkeakoulu etsii vuorotteluvapaan sijaista digitaalisen koulutuksen tukitehtäviin. Vuorotteluvapaan aikana osallistut korkeakoulun kannalta keskeiseen digitaaliseen uudistukseen, jonka myötä koko henkilöstö kouluttautuu ja siirtyy käyttämään uutta oppimisalustaa vuoteen 2021 mennessä.

Tehtävässä pääset osaksi asiantuntijatiimiä ja mukaan kunnianhimoisen hankkeen toteutukseen. Tehtävän myötä pääset myös laajasti verkostoitumaan Suomen vetovoimaisimmassa korkeakoulussa satojen kollegoiden kanssa.  

Työnkuva: Tehtävässä osallistut koko korkeakoulua koskevan digitaalisen uudistuksen valmisteluun. Tehtävänäsi on koordinoida uudistuksen käytännön järjestelyjä: esimerkiksi koulutusten, tilojen ja kouluttajien aikatauluttamista eri koulutusaloilla ja kampuksilla. Lisäksi osallistut uudistuksen suunnitteluun ja tiedottamiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävään voi kuulua myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon tukitehtäviä. 

Osaaminen ja kokemus: Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia organisointi- ja projektinhallintataitoja. Roolissasi toimit laajan asiantuntijaverkoston kanssa ja hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot kasvokkain ja verkossa ovat tärkeitä. Koska kyseessä on digitaalisuuteen liittyvä uudistus, työ vaatii käytännön tietoteknisiä taitoja ja toimisto-ohjelmistojen hyvää hallintaa. 

Kokemus koulutusalalla ja projekteissa toimimisesta luetaan hyväksi, mutta ei ole pakollista.
 
Työsuhde on vuorotteluvapaasijaisuus. Hakijan on täytettävä vuorotteluvapaasijaisen ehdot. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on joko

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kk aikana
  • on alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut
  • on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tarjoamme Sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kehittämispäällikkö Mikael Uusi-Mäkelä (puh 050 465 8106) ja Johtaja Valdemar Kallunki (puh 040 141 8358)

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.11.2019 mennessä.