Projektikoordinaattori tiedonsiirtotehtäviin
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021
Etsimme nyt tietoteknisesti näppärää projektikoordinaattoria maineikkaalle asiakasyrityksellemme! Tässä roolissa tuet tiimiä tiedonsiirtoprojektissa ja saat työkokemusta globaalista suuryrityksestä. Etenemme haussa nopealla aikataululla, joten lähetä hakemuksesi linkistä jo tänään!
KUVAUS
Projektikoordinaattorina vastuullasi on tietoteknisten järjestelmien läpikäynti sekä tiedostojen oikeallisuuden tarkistaminen ja muokkaaminen. Tarkistat ja synkronisoit ryhmien nimeämisiä eri järjestelmien välillä, sekä poistat ei-aktiivisia ryhmiä. Roolissasi koordinoit ja pidät ajan tasalla eri sidosryhmiä, sekä lähetät tukipyyntöjä IT-tuelle. Tiedostot ovat pääasiassa englanninkielisiä.

Tehtävä ei vaadi erityisasiantuntemusta, tärkeintä on tarkkuutesi ja huolellisuutesi, jotta tiedot kirjataan oikein tietojen synkronoitumisen onnistumiseksi virheettömästi eri järjestelmien välillä.

Tarjoamme


* Itsenäisen työn, jossa mahdollisuus harjoittaa omia organisointitaitoja
* Tilaisuuden tienata jo vaikka joululahjarahoja ja kerätä hyvää työkokemusta projektiluontoisessa työssä tunnetussa yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Reipas, ahkera, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva sekä tarkka työasenne


Eduksi katsomme seuraavien työkalujen tuntemuksen: Active Directory, MyAccess. Nämä kuitenkin perehdytetään työn alussa.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vuoden 2021 loppuun, projekti.
* Sijainti: Tehtävää voi toteuttaa pitkälti etätyönä ja myös iltatyöskentely on mahdollista (valmius kuitenkin välillä koontipalavereihin lähiesihenkilön kanssa toimistoaikoina).
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on tunnettu teollisuuden toimija, joka tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Yrityksen nimi selviää, mikäli etenet puhelinhaastatteluvaiheeseen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509072
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki