(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori, Sitran ja Yhteisen pöydän projekti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, kuntalaispalvelut
Yhteisen pöydän hävikkiterminaali

Hosantie 2, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.07.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2019


Onko sinulla kokemusta kehittämistyöstä? Innostutko prosessin mallintamisesta ja logistiikasta, onko sinulla IT-osaaminen hallussa? Haluatko päästä mukaan ruokahävikin ja ruoka-avun parissa tehtävään työhön? 

Jos tunnistit itsesi, niin täytä hakemus jo tänään! Etsimme projektikoordinaattoria Sitran ja Yhteisen Pöydän projektiin ajalle 1.7.2019 - 31.12.2019.

Vantaan kaupungin ja Vantaan seurakuntayhtymän vakituisessa Yhteinen Pöytä -toimintamallissa on luotu vantaalaiselle, yhteisölliselle ja osallistavalle ruoka-aputoiminnalle verkosto, hävikkilogistiikka ja hävikkiterminaali sekä yhteiskehitetty näitä tuloksekkaasti viisi vuotta toimijoiden kanssa. Sitra pitää Yhteistä pöytää toimivana kiertotalousmallina, jonka sovelluksia on nyt puolentoista vuoden ajan levitetty Suomessa noin 12 eri kumppanialueelle. Onnistunut projekti sai lisärahoituksen vuoden 2019 loppuun. 

Yhteisen pöydän projektipäällikkö ja tiimi konsultoivat ja fasilitoivat eri alueilla toimivia ruoka-avun verkostoja paikallisen mallin rakentamisessa. Jatkoprojektin tavoitteena on laajentaa tätä skaalausta ja viimeistellä Yhteisen pöydän toimintamallin prosessien dokumentaatio. 

Projektikoordinaattori kuvaa ja viimeistelee yhdessä projektipäällikön ja Yhteisen pöydän koordinaattorin kanssa hävikkiterminaalin prosessit ja niiden dokumentaation (mukaan lukien logistiikan älyprosessit) Yhteisen pöydän toimintakäsikirjassa edellytetyin tavoin ja jakaa projektipäällikön kanssa prosessimallit projektin kumppanialueille. Työ sisältää myös mm. työpajojen järjestämistä ja avustamista viestinnässä.

Projektikoordinaattori on osa hävikkiterminaalin rentoa työyhteisöä ja hän jakaa työhuoneen Yhteisen pöydän koordinaattorin kanssa. Yhteisen pöydän hävikkiterminaali sijaitsee kävelymatkan päässä Koivukylän asemalta.

Yhteinen pöytä ja sen projekti kuuluvat kuntalaispalveluihin, joka on Vantaan kaupungin tulosalue konserni- ja asukaspalveluiden toimialalla. Läheistä arjen yhteistyötä tehdään vakituisen toiminnan toisen rahoittajan Vantaan seurakuntayhtymän kanssa ja projektin ajan Sitran ja valtakunnallisen ruoka-avun kehittämisen verkoston kanssa.

Tervetuloa kehittyvään tiimiimme!      

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: IT-järjestelmien osaamista ja kokemusta kehittämistyöstä.

Luemme eduksi: Työkokemuksen logistiikasta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2592,72 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Projektipäällikkö, Kuisma Hanna
P. 0503180983
hanna.kuisma@vantaa.fi

Tavoitettavissa pe 14.6. klo 9-11 ja ti 18.6. klo 9-11

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.