Projektikoordinaattori Raide-Jokeriin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Haluatko olla mukana yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista infrahankkeista? Pikaraitiotie Raide-Jokerin hanke tarjoaa infrarakentamisen ammattilaisille monipuolisia tehtäviä pääkaupunkiseudun kehityksen ytimessä. Raide-Jokeri mahdollistaa kaupunkien kestävän kasvun, kun pikaraitiotie rakennetaan lähelle sen matkustajia. Helsingin Itäkeskuksesta Espoon Keilaniemeen ja takaisin matkaava Raide-Jokeri kattaa rakennustyömaa-alueena yhteensä 25 kilometrin mittaisen raideosuuden. 

Raide-Jokerin toteutusta valmistellaan allianssimallilla. Siinä eri osapuolet (tilaaja, suunnittelijat ja urakoitsijat) suunnittelevat ja toteuttavat hankkeen yhdessä jakaen riskit ja hyödyt. Allianssimallista jokainen tekijä hyötyy myös henkilökohtaisella tasolla, sillä poikkitieteellinen työyhteisö tarjoaa paljon mahdollisuuksia oman osaamisen ja näkökulman laajentamiseen, verkostoitumiseen ja tehtäväkiertoon. 

Etsimme nyt porukkaamme 

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

Projektikoordinaattorina olet avainasemassa tukemassa projektin eri osa-alueita omien vahvuuksiesi mukaisesti. Olet tiiviisti mukana hankkeen resurssien hallinnassa, ja tuet hankkeen rekrytointien toteutusta. Huolehdit uusien osaajien perehdyttämisestä hankkeelle, ja varmistat työn sujuvan aloituksen. Pidät hankkeen arjen raiteillaan huolehtimalla monipuolisesti erilaisista käytännön asioista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä työntekijöiden sekä hankkeen eri osapuolten kanssa.

Olisitko sinä etsimämme superorganisoija?

Etsimme porukkaamme tekijätyyppiä, jolla langat pysyvät tiukasti käsissä. Olet asiakaspalveluhenkinen, ja kanssasi on helppo työskennellä. Tiedät, miten työmaalla rakennetaan, mutta ennen kaikkea sinua kiinnostavat siellä työskentelevät ihmiset. Työskentelyotteeltasi olet joustava, oma-aloitteinen ja kehitysmyönteinen, mutta et kaihda rutiinejakaan.

Säilytät positiivisen asenteesi yllättävissäkin tilanteissa, ja sopeudut nopeasti uuteen. Vuorovaikutustaitosi ovat vahvat, ja viestinnällisissä tehtävissä kynä pysyy kädessäsi. Tietotekniset taitosi ovat sujuvat. Koulutustaustasi voi olla niin teknilliseltä kuin kaupalliselta alalta, esimerkiksi rakennusmestari, AMK- insinööri tai tradenomi.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Timo Leppäseen, puh. 050 537 9567.

Hae tehtävään 7.4.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1246158
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Timo Leppänen
  • Puhelin: 050 537 9567
  • Sijainti: Helsinki