(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori rahoituksen hakemiseen
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme talousprojektikoordinaattoria kokoaikaiseen, vuoden 2020 loppuun kestävään työsuhteeseen Espooseen. Tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Talousprojektikoordinaattorina päätehtäväsi on julkisen investointirahoituksen hakeminen. Vastuullasi on kartoittaa investointilähteitä, täyttää hakemuksia sekä seurata hakemusprosessia. Toivomme sinulta jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä.

Pääasialliset tehtävät

·         Julkisen investointirahoituksen hakeminen

·         Investointilähteiden kartoittaminen

·         Hakemusten täyttäminen ja seuranta

·         Raportointi

Odotamme sinulta

·         Kokemusta EU Horizon/Suomi Innovation-tasolla hankerahoituksen hakemisesta

·         Hyvät kirjoitus- ja vuorovaikutustaidot

·         Tarkkuutta ja itseohjautuvuutta

·         Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti

Tarjoamme sinulle

·         Mielenkiintoisen projektin

·         Itsenäisen roolin

·         Näkymän isoon suomalaiseen yhtiöön

·         Mukavan työympäristön ja työtiimin

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 11.9, mutta nopeus on valttia, joten hae heti! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com). 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.