(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori / projektipäällikkö
Vertek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

VSV Yhtiöt on toiminut jo noin sadan vuoden ajan auttaakseen ihmisiä heidän arjessaan. Sähkö ja lämpö mahdollistavat niin kotona kuin yrityksissä paljon asioita, joita esi-isillämme ei ollut. Edelleen ne mahdollistavat tuleville sukupolville asioita, joita ei ole vielä edes keksitty. Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa kanssamme, kun haemme innovatiiviseen joukkoomme

Verkostoalan projektikoordinaattoria tai projektipäällikköä Vertek Oy:n Virkkalan, Lohjan toimipisteelle.

Mitä tarjoamme? Projektikoordinaattorina/-päällikkönä toimit tärkeänä yhdyshenkilönä toimipisteessämme vastaten kokonaisvaltaisesti verkonrakennuksen koordinoinnista omien työmaakohteidesi osalta. Jokainen päivä on varmasti erilainen, mutta työhön sisältyy säännöllisesti mm. omien työmaiden päivittäistä työnjohdollista ohjaamista, mahdollisten puutteiden raportointia, materiaalien kirjaukset ja siirrot toiminnanohjausjärjestelmässä sekä tarkastuksia työmailla. Tehtävässäsi toimit n. 10 henkilön esimiehenä. Hallinnoit lisäksi laskutusta sekä toimit yhteyshenkilönä muiden Vertek:n toimipisteiden suuntaan. Myös maanrakennuksen koordinoinnissa on mahdollisia työtehtäviä, mikäli sinulla on maanrakennusosaamista. Työ sisältää paljon hallinnollisia tehtäviä mutta edellyttää myös asiointia työmailla sekä yhteydenpitoa eri tahoihin. Yksityiskohtaisempi työnkuvasi ja tehtävänimikkeesi tarkennetaan osaamisesi ja pätevyytesi perusteella. Työn tekemispaikkana vaihtoehtoisesti Lohjan sijaan on myös Vertek:n Piikkiön toimipiste.

Mitä odotamme sinulta? Sinulla on jo näyttöjä kokonaisuuksien hallinnasta ja kykenet pitämään monia lankoja käsissäsi myös kiireessä. Sinulla on oletettavasti sähköalan koulutusta/kokemusta tai vaihtoehtoisesti maanrakennusalan osaamista. Verkostoalan kokemus on ehdoton plussa. Alan hyvä tuntemus on tarpeen, mutta kokemuksen määrää olennaisempi menestystekijä tehtävässä on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia. Osaat priorisoida ja ratkaista ongelmia. Työ sisältää paljon dokumentointia ja raportointia, joten kyky omaksua uusia järjestelmiä ja hyödyntää tietotekniikkaa päivittäisessä työssä on tarpeen. Työssäsi käytät Trimble NIS -verkkotietojärjestelmää, joten sen tuntemuksesta on luonnollisesti hyötyä. Jos etsit työtä, jossa saat rauhassa hoitaa yhden asian kerrallaan valmiiksi, emme suosittele tätä tehtävää sinulle. Jos taas laaja työnkuva, jatkuvat muutokset ja kova vauhti ei huimaa päätäsi vaan olet innokas ja utelias oppimaan uutta – tervetuloa meille!

Miksi meille? VSV Yhtiöt on vakavarainen työnantaja. Olemme perinteikäs, mutta samalla dynaaminen ja nuorekas yritys - emme mikään vanha sähkölaitos. Innovoimme jatkuvasti uutta ja olemme edelläkävijä uuden teknologian soveltamisessa. Meillä ei tarvitse vain käydä töissä, meillä saat ideoida, kehittää ja kehittyä, vaikkapa koko työurasi verran! Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme työssä viihtyvyyteen. Puutumme ongelmiin ja teemme töitä sen eteen, että työarki on sujuvaa. Olemme oikein hyvä työpaikka jo nyt, mutta asetamme tavoitteet korkealle ja tähtäämme parhaaksi työpaikaksi 2020. Tarjoamme myös ison talon edut!


Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 22.4.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötoimisto Maanantain HR-konsultti Maaru Seikola, puh. 044 0564 875 tai maaru@hr-maanantai.fi.