Projektikoordinaattori Porkka Finland Oy:lle
Porkka Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Kiinnostaako sinua työ maailmallakin mainetta niittäneen kylmälaitevalmistajan riveissä? Liiketoimintamme kasvaessa panostamme kokonaisvaltaisempaan tarjontaan asiakkaillemme. Haemme nyt projektikoordinaattoria asiakkaamme huipputiimiin 6kk pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä työssä pääset toimimaan asiakasrajapinnassa, jossa pystyt omalla panoksellasi vaikuttamaan positiiviseen asiakaskokemukseen. Pääasiallisesti toimit kuitenkin tuotannon sekä myynnin välimaastossa pitäen langat käsissäsi. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu tilauksien syöttäminen ERP järjestelmään, tilausten seuranta ja raportointi sekä asiakaspalvelu puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Porkalla on käytössään MS Navision Erp-järjestelmä.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) käytöstä. Hakemamme henkilö on tekniikasta kiinnostunut, asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen sekä oma-aloitteinen. Vaadimme hakijalta hyvää englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle paikan yrityksestä, jossa vallitsee avoin sekä toisiaan tukeva ilmapiiri. Pääset osaksi vuosikymmenen kokemuksen omaavaa tiimiä, joten saat työhösi kattavan perehdytyksen. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä puitteet työn tekemiseen. Etätöiden tekeminen on myös mahdollista perehdytysjakson jälkeen. Työ on päivätyötä ja sinulla on liukuva työaika käytössäsi (aloitus kuitenkin 07-09 välillä). Työnkuvaus on vastuullinen ja maksamme työstä kilpailukykyisen palkan.

Mikäli haluat osaksi Porkan tiimiä, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 09.05 mennessä oheisen linkin kautta. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Adeccolta antaa Lauri Pelkonen, 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.porkka.fi

Festivo-Porkkakonserniin kuuluva Porkka Finland Oy tuottaa, myy ja markkinoi jäähdytettäviä tiloja HoReCa-, kaupan-, elintarvike-, lääke- ja meriteollisuusalan kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Tarjottavat ratkaisut ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita, ja ne mahdollistavat asiakkaalle tuoteympäristön ja energiatehokkuuden optimoinnin.
Toimituksemme vaihtelevat yksittäisistä järjestelmätuotteista laajoihin jäähdytystiloihin sisältäen teknisen suunnittelun ja asiakkaan halutessa projektinhoidon, asennuksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449816
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lauri Pelkonen (lauri.pelkonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Ylöjärvi