(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori, Opetushallitus, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Etsimme Opetushallitukselle korkeakouluopintojen kansainvälistymispalvelut -yksikön suomen kielen ja kulttuurin tiimiin projektikoordinaattoria kokopäiväiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Korkeakouluopintojen kansainvälistymispalvelut -yksikön tehtävänä on vahvistaa korkeakoulutusta ja korkeakoulutukseen osallistuvien osaamista sekä työelämää tukemalla opiskelijoiden, tutkijoiden, asiantuntijoiden ja virkamiesten kansainvälistä liikkuvuutta. Tärkeimpinä työkaluina ovat erilaiset kansallisesti rahoitetut apurahaohjelmat. Lisäksi yksikkö edistää Suomen kielen ja kulttuurin opetusta yliopistoissa Suomen ulkopuolella tukemalla yliopistoja, niiden opettajia ja opiskelijoita.

Projektikoordinaattorin tehtävä painottuu taloushallintoon ja talouden seurantaan (mm. laskujen asiatarkastus ja tiliöinti, tilitykset ja laskutukset). Laskujen käsittely edellyttää yhteydenpitoa ulkomaisten yliopistojen taloushallinnon kanssa englanniksi. Tehtävään kuuluu myös koko yksikön talousasioiden käsittelyä ja sijaisena toimimista.

Projektikoordinaattori avustaa myös tiimin ohjelmien toimeenpanossa sekä osallistuu tiimin tiedotus ja neuvontatehtäviin, esimerkiksi vastaa tiimille tuleviin kysymyksiin ja päivittää tiimin verkkosivuja. Lisäksi tehtäviin kuuluvat opintopäivien, kesäkurssien ja muiden tapahtumien järjestelyihin osallistuminen.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Hakaniemessä ja viikoittainen työaika on 36 h 45 min. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2019 saakka. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Vähintään alempaa korkeakoulututkintoa
Kokemusta taloushallinnon tehtävistä
Valtionhallinnossa käytössä olevien tietojärjestelmien osaamista (Rondo, Kieku, M2) sekä yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa (mm. Access, Excel, Webropol)
Oma-aloitteista työotetta
Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä palveluhenkisyyttä
Erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi