(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori Olkiluotoon
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Haemme asiakkaallemme projektikoordinaattoria Olkiluotoon.

Työtehtäviisi kuuluu kehitysprojektien koordinointia, projektisuunnitelmien ylläpitoa (mm. aikataulu ja tehtävät), dokumentointia ja raportointia, sekä erilaisia hallinnon tehtäviä mm. kokouksia ja workshopeja. Lisäksi työ sisältää muita pienempiä tehtäviä.

Toivomme hakijoilta kaupallisen koulutuksen lisäksi sujuvaa MS Officen osaamista ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) käytöstä. Aiempi kokemusta vastaavista tehtävistä tai tietojärjestelmien kehitys- tai implementointiprojekteihin osallistumisesta katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa suomen ja englannin kielestä. Työ vaatii joustavuutta ja kehitysorientoitunutta asennetta.

Tarjolla on pitkä määräaikainen tehtävä, joka kestää ainakin vuoden 2021 loppuun, mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.