Projektikoordinaattori, Museovirasto, Helsinki
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021
Haemme Museoviraston Museoalan kehittäminen -yksikköön kansainväliseen jaostoon projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2021 - 31.5.2023. Kyseessä on projektityö 80% työajalla. Työskentely tapahtuu osin etätyönä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille

Etsimme vahvistusta hanketiimiin koordinoimaan elokuussa 2021 alkavaa hanketta "Luova ja elävä kulttuuriperintö Pohjoisen ulottuvuuden alueiden voimavarana". Museovirasto toimii hankkeen vastuullisena koordinaattorina johtaen 10 maan yhteistyöhanketta, jonka päärahoittaja on ulkoasiainministeriö.

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa luovan ja elävän kulttuuriperinnön roolia Barentsin, Itämeren ja pohjoisen ulottuvuuden alueiden paikallisyhteisöjen toimeentulon ja hyvinvoinnin lähteenä ja edistää samalla kestävää kehitystä. Hankkeen monikansallinen yhteistyöverkosto kartoittaa ja jakaa hyviä käytäntöjä sekä toimintamalleja luovan ja elävän kulttuuriperintötyön parissa webinaarien ja etätyöpajojen avulla kansainvälisellä, kansallisella sekä paikallisella tasolla. Pilottikokeilujen kautta luodaan uusia toimintamalleja. Hankkeessa on mukana myös vahva tutkimuksellinen ote ja tuloksena syntyy työtä tukeva englanninkielinen monialainen resurssipankki maailmanlaajuisesti jaettavaksi. Hanke toteutetaan pitkälti verkossa hyödyntäen erilaisia osallistavia menetelmiä.

Projektikoordinaattorina pääset osallistumaan hankkeen kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta toteutukseen ja raportointiin. Vastaat hankkeen teknisestä raportoinnista ja seuraat Museoviraston budjetin toteutumaa yhdessä talouspalveluiden kanssa. Pidät yhteyttä hankepartnereihin, vastaat osaltasi hankkeen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja ylläpidät hankkeen projektihallinnan työkaluja. Hankkeessa hyödynnetään osallistavia menetelmiä erilaisilla verkkoalustoilla, joiden hallinnointi kuuluu myös työnkuvaasi. Osallistut myös hankkeessa toteutettavien selvitysten kokoamiseen ja materiaalien tuottamiseen osana muuta projektitiimiä.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa tutkintoa (esim. kulttuuri- tai kulttuuriperintöala, projektinhallinta)
Kokemusta hankkeiden ja projektien koordinoinnista
Käytännössä osoitettua yhteistyötaitoa sekä ymmärrystä kansainvälisten hankkeiden haasteista
Organisointikykyä ja järjestelmällisyyttä
Hyviä viestintä- ja kommunikaatiotaitoja
Kiitettävää suomen ja englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Etätyömahdollisuuden
Joustavat työaikaliukumat
Saldovapaa-järjestelmän


Arvostamme

Kokemuksen kulttuuri- ja kulttuuriperintöalalta, tapahtumatuotannosta ja materiaalien koostamisesta ja tuottamisesta.


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa 11.8 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen.

Tehtävästä voit kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Sanna Apiaiselta 27.7. alkaen.

Asiakkaan puolesta lisätietoja antaa erikoisasiantuntija Leena Marsio, +358 29533 6017 ja on tavoitettavissa seuraavina aikoina: ma 26.7 ja 2.8 klo 12-16 ja 5.8 alkaen toimistoaikoina.


Lisätietoja

Sanna Apiainen
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center ja ICT
StaffPoint Oy
045 7881 5660
sanna.apiainen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot