(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori, Millog Oy Tikkakoski
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Haemme projektikoordinaattoria Tikkakoskelle

Tehtäviisi kuuluu projektin koordinointi ja tuki asiakkaalle valmisteluvaiheesta toimitukseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan projektiryhmän kanssa ja vastaat projektin tavoitteiden mukaisesta etenemisestä.

Tehtävä edellyttää insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa ja kokemusta projektien hallinnasta sekä tiedonsiirto/ palvelintekniikan yleistuntemusta. Sinulla on systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja valmiutta kehittää ja syventää osaamistasi. Puolustusvoimien ja ilmapuolustuksen toiminnan tuntemus on eduksi. 

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakaan työympäristön, monipuolisen ja asiakasläheisen sekä teknisesti mielenkiintoisen tehtäväkentän. Tukenasi on osaava, innostava ja kehittyvä organisaatio.

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä. Soita rohkeasti ja kysy lisää suunnittelupäällikkö Veijo Saastamoiselta, 040 315 7469 tai toimialajohtaja Kimmo Myllyojalta, 040 315 7025.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Puolustusvoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.