(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori, maahanmuuttajien osaamiskeskus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Maahanmuuttajien osaamiskeskus

Lummetie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.04.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2020


Vantaalle perustettavaan maahanmuuttajien osaamiskeskukseen haetaan kokoaikaista projektikoordinaattoria ajalle 1.4.2019 - 31.7.2020. Maahanmuuttajien osaamiskeskus perustetaan Vantaalle opetus- ja kulttuuriministeriön sekä työ- ja elinkeinoministeriön myöntämällä rahoituksella. Uusi osaamiskeskus tarjoaa ohjaus- ja neuvontapalveluja maahanmuuttajille matalalla kynnyksellä. Rakennamme asiakkaillemme polkuja työelämään ja koulutukseen yhteistyössä oppilaitosten, TE-toimiston, järjestöjen, yritysten sekä muiden palveluntuottajien kanssa sekä tuemme opiskelua ja kielen oppimista.

Projektikoordinaattorina pääset osallistumaan täysin uudenlaisen toiminnan koordinointiin ja toteuttamiseen. Tavoitteena on projektisuunnitelman mukaisesti luoda toimintamalli, joka nopeuttaa maahanmuuttajien kotoutumista, osaamisen tunnistamista ja kehittämistä sekä pääsyä työmarkkinoille. Työtehtäviisi kuuluu hankkeen koordinointiin osallistumisen lisäksi hankkeen hankinta-, raportointi- ja viestintätehtävät sekä käytännön järjestelyistä vastaaminen. Tehtävät liittyvät paitsi osaamiskeskukseen myös Vantaan ammattiopisto Varian ja Vantaan aikuisopiston maahanmuuttaopiskelijoiden palveluiden kehittämiseen opintojen tukemiseksi ja kielen oppimisen edistämiseksi.

Odotamme, että olet toimeen tarttuva tekijä, joka saa aikaan konkreettisia tuloksia. Pystyt sitoutumaan projektisuunnitelman toteuttamiseen ja Vantaan kaupungin linjauksiin. Projektirahoitukseen liittyvä raportointi ja aikataulut vaativat organisointikykyä, tarkkuutta sekä pitkäjänteisyyttä. Sinulla on myös viestintäosaamista sekä intoa tiedottaa hankkeen toiminnasta ja levittää hankkeen tuloksia.

Projektikoordinaattorina teet tiivistä yhteistyötä erityisesti projektipäällikön ja muiden osaamiskeskuksen työntekijöiden kanssa. Sinulla on yhteistyötaitoja ja kykyä työskennellä sujuvasti työparina. Arvostamme mielenkiintoa työskennellä ammatillisen koulutuksen ja maahanmuuttajien parissa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2547,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko


Yhteystiedot: Nuoriso- ja aikuiskoulutuksen johtaja va. Ranki Ari 050 314 5378

etunimi.sukunimi (at) vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 9.00 - 15.00

Opetustoimen suunnittelija Satu Heinonen 050 312 1707

etunimi.sukunimi (at) vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.