(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori Kun Koulu Loppuu -hankkeeseen ja työnantajakuvaan
Oikotie Työpaikat

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Oikotie on osa Sanoma Digitalia ja Sanoma-konsernia. Oikotie Työpaikkojen työnantajakuvatiimi tuottaa yritysten, toimialaliittojen sekä oppilaitosten vetovoimatyötä vahvistavaa viestintää. Hankkeitamme ovat muun muassa Vastuullinen kesäduuni, Vastuullinen työnantaja sekä yhteistyössä Talous ja Nuoret TATin kanssa toteutettava, nuorille suunnattu Kun koulu loppuu. Valtakunnallisesti vaikuttavien kampanjoiden lisäksi tuotamme myös erilaisia työnantajakuvaan ja rekrytointiin liittyviä sisältöjä printistä digiin ja liikkuvaan kuvaan.

Haemme nyt tiimiimme energistä, idearikasta ja oma-aloitteista

Projektikoordinaattoria Kun Koulu Loppuu -hankkeeseen ja työnantajakuvaan

Päivittäisessä työssäsi vastaat Kunkoululoppuu.fi -kokonaisuuteen (KKL) kuuluvista, oppilaitosten ja toimialaliittojen vetovoimatyöhön liittyvistä sisällöistä ja niiden tuottamisesta. Ideoit mielelläsi uutta sisältöä,  suunnittelet kokonaisuuksia yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja koordinoit erilaisia tuotantoja. Osallistut konseptin kehittämiseen yhdessä asiantuntijoidemme ja Talous ja Nuoret TAT Ry:n kanssa, sekä päätoimitat kerran vuodessa ilmestyvän  Kun koulu loppuu-lehden.

Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppanien, freelancer-verkoston sekä asiantuntijoidemme sekä myynnin kanssa.  Olet mukana myös muiden työnantajakuvan tuotteidemme koordinoinnissa. Tässä tehtävässä on siis monenmoista tehtävää ja pystyt pitkälti itse vaikuttamaan siihen, mitä teet itse ja missä käytät kumppaneitamme.

Menestyt tässä tehtävässä,  jos sinulla on aikaisempaa kokemusta projektinhallinnasta ja monien lankojen käsissä pitämisestä – mielellään työn kautta, mutta arvostamme myös esimerkiksi järjestötyössä karttunutta kokemusta. Lisäksi erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä, koska teet töitä eri sidosryhmien kanssa ja autat asiakkaitamme viestimään heidän organisaatiostaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Koemme, että aiempi kokemus sisällöntuotannosta, sisällöntuotannon verkkoalustoista (mm. WordPress) sekä ymmärrys verkkosivuanalytiikasta on etu. Lisäksi tehtävässä onnistumisessa auttaa, kun ymmärtää some-markkinoinnin lainalaisuudet.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn, monipuoliset tehtävät yhteiskunnallisesti merkittävissä kampanjoissa ja mahdollisuuden vaikuttaa niin nuorten kuin työikäistenkin tulevaisuuteen. Monipuolisessa roolissa pääset myös itse kehittymään! Sinua odottaa positiivinen tekemisen meininki, sekä kivat työkaverit, jotka ovat tukenasi päivittäin.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruoholahdessa Helsingissä. Metro tuo, metro vie, bussit kulkevat ja kaupunkipyöräasema on ihan vieressä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 31.1.2020, mutta huomioithan että kutsumme sopivia henkilöitä haastatteluun jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Oikotien työnantajakuvatiimin vetäjä Päivi Salminen-Kultanen, paivi.salminen-kultanen@sanoma.com tai puh. 040 727 9717. Soittoajat: 24.1 klo: 10-12 ja 28.1 klo: 13-16.