(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori, kokoaikainen, Visma Solutions Oy, Helsinki
Visma Solutions Oy (Lappeenranta)

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Visma Solutions Oy:lle projektikoordinaattoria 12 kk määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin tai Lappeenrantaan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään siihen Studentworkin kautta.
Projektikoordinaattorina tehtäviisi kuuluu asiakastietojen tekninen tiedonsiirto ja tietojen tarkistus tilitoimistoille. Tehtävä sisältää erilaisten taloushallinnon aineistojen muokkaamista ja siirtämistä asiakasrekisteriin. Olet tiiviissä yhteistyössä tilitoimiston työntekijöiden, kuten kirjanpitäjien ja palkkahallinnon kanssa hankkien erilaisia lisätietoja aineistoihin. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa, mutta suosimme myös etätyöskentelyä.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.
Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakastietojen tekninen tiedonsiirto ja tietojen tarkistus tilitoimistoille
 • Taloushallinnon aineistojen muokkaamista ja siirtämistä asiakasrekisteriin
 • Yhteistyö tilitoimiston työntekijöiden kanssa
Odotamme sinulta
 • Kaupallista koulutusta (esim. Tradenomi)
 • Perustason Excel osaamista ja hyviä IT-taitoja
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Tarkkuutta, itsenäistä työotetta ja rutiinitehtävien sietämistä
 • Vakuuttavia viestintätaitoja
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden nähdä ja oppia paljon tilitoimistomaailmasta sekä alan muutoksesta
 • Mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä
 • Kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin tuen
 • Kannustavan ja kehittävän työyhteisön
 • Joustavat työajat

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.10.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on lokakuun lopussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.