(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori kesätyökampanjaan
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Oletko markkinoinnista innostuva ja rekrytointialasta kiinnostunut tyyppi? Koetko olevasi myyntihenkinen ja toimeen tarttuva? Etsimme nyt Projektikoordinaattoria vetämään Eezy Pikaduuni -kampanjaa Ouluun määräaikaiseen työsuhteeseen 15.3.-15.7.2021 väliselle ajalle. Työ alkaa osa-aikaisena maaliskuussa, joten sinun on helppo yhdistää se vaikka opintojen kanssa!

Eezy Pikaduuni -kampanja työllistää nuoria kesätyöjaksoihin yrityksille, yhdistyksille, yksityisille henkilöille sekä perheille ympäri Suomen. Kampanjan tavoitteena on edistää nuorten työllistymistä tarjoamalla heille kahden viikon työjaksoja kesän aikana sekä tarjoamalla nuorille toimintamme ja kanaviemme kautta kattavaa työelämävalmennusta. Yhteiskunnallisena tavoitteena pitkässä juoksussa haluamme olla mukana edistämässä kansalaisten työuria!

Tuleva roolisi

Projektikoordinaattorina olet vetovastuussa Oulun toimipisteen Eezy Pikaduuni-kampanjasta. Roolissa hallinnoit kokonaisvaltaisesti rekrytointiprosesseja ja hoidat paikallisia asiakkuuksia. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi työpaikkoja tarjoavien yritysasiakkaiden kontaktointi, uusasiakashankinta, kesätyöntekijöiden rekrytointi, markkinointi ja muut projektin hallinnolliset työtehtävät.

Menestyksen avainsanat

Tehtävässä parhaiten menestyt, jos olet sopivasti myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin sujuvasti. Tässä tehtävässä tarvitaan kykyä työskennellä itsenäisesti ja tarttua rohkeasti myös puhelimeen. Lisäksi sinulla on näppärät it-taidot ja pelisilmää nuorten kanssa toimimiseen.

Aiempi kokemus (esimerkiksi HR-, myynti- tai markkinointialalta) tai tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Sosiaalisen median hallinta on iso plussa!

Tästä syystä haluat ehdottomasti Eezylle

Tämä on erinomainen tilaisuus esimerkiksi opiskelijalle päästä työskentelemään henkilöstöpalvelualalla yhden Suomen suurimman henkilöstötalon asiantuntijayksikössä. Projektikoordinaattorin rooli Eezylla tarjoaa monipuolisten ja vastuullisten tehtävien lisäksi kattavan kuvan rekrytointialasta sekä erinomaiset tietotaidot jatkoa ajatellen.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisesti sekä esittämään ja toteuttamaan omia ideoitasi. Tuleva tiimisi on määrätietoinen ja iloinen joukko, ja työyhteisösi on täynnä energiaa!

Tule mukaan!

Innostuitko? Jätä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmäämme viimeistään 7.2.2021.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tarvittaessa antaa projektipäällikkö Jonna Saarinen p. 050 514 3003, jonna.saarinen@eezy.fi.