(Poistunut julkaisusta)

Projektikoordinaattori / Keliber Oy, Kokkola
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019


Keliber Oy on suomalainen kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa muun muassa sähköautojen akuissa käytettävää litiumhydroksidia kasvavan akkumarkkinan tarpeisiin. Tavoitteenamme on olla Euroopan ensimmäinen akkulaatuista litiumhydroksidia omista malmivaroista tuottava yhtiö. (www.keliber.fi)

Toimintamme edistää liikenteen sähköistymistä, millä on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Kestävä kehitys ja turvallisuus ovat myös kaiken oman toimintamme lähtökohta. Sitoudumme pitämään toimintamme vaikutukset ympäristöön mahdollisimman pieninä käyttämällä luonnonvaroja tehokkaasti. Keliberin keskeisiä arvoja ovat innovatiivisuus, kehittyminen ja kehittymisen halu sekä avoimuus ja rehellisyys.

Onko Sinussa organisointikykyä ja palveluasennetta? Voit olla Keliberin uusi

Projektikoordinaattori

Pidät työn monipuolisuudesta ja ihmisten kohtaamisista. Tehtävässä organisoit kokouksia, koulutuksia sekä erilaisia tapahtumia. Laadit muistioita, dokumentteja sekä raportteja sisäiseen ja ulkoiseen viestintään. Toimit aktiivisesti yhteyksien rakentajana eri sidosryhmien välillä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muusta kielitaidosta on etua. Hallitset erilaisia ohjelmistotyökaluja ja uudet järjestelmät ovat sinulle helppoja ottaa käyttöön. Sinulla on mahdollisesti kokemusta projektityöskentelystä sekä taloustietojen raportoinnista. Toimipaikkasi on pääsääntöisesti Kokkolassa.

Jos koet paikan omaksesi, ja haluat olla osa ainutlaatuista menestystarinaa, niin tule joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Heidi Takala puh. 040 076 1070 (12.7. asti), Riikka Vaaraniemi puh. 040 557 5353 (5.7. asti) sekä Veli-Antti Vasela puh. 040 029 4433 (1.–2.8.). Täytä hakulomake palkkatoiveineen 4.8.2019 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.