Projektikoordinaattori, Kaupunginmuseo
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Tule tekemään espoolaisia museopalveluita yhdessä asiakkaiden kanssa!

KAMU Espoon kaupunginmuseo etsii innovatiiviseen ja eteenpäin suuntaavaan joukkoonsa määräaikaista projektikoordinaattoria. Projektikoordinaattori työskentelee Museoviraston rahoittamassa Kestävän ja vaikuttavan yleisötyön muistilista -projektissa yhdessä projektin päällikön ja projektin työryhmän kanssa.

Projektikoordinaattori vastaa museoalalle suunnatun muistilistan kirjoittamisesta ja koordinoi julkaisun käännökset ja taiton. Koordinaattori osallistuu KAMU Espoon kaupunginmuseon yleisötyöpolitiikan kirjoittamiseen ja museon henkilökunnalle, asiakkaille, museoalalle ja muille sidosryhmille suunnattujen työpajojen ja yhteiskehittämistä hyödyntävien kokeilujen suunnitteluun ja toteutukseen.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu myös projektista viestiminen ja loppuseminaarin järjestäminen.

Projektissa luodaan toimintamalli kulttuuriperintöorganisaatioiden kestävän ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan yleisötyön kehittämisen tueksi. Toimintamalli on työkalu, jonka avulla museot voivat yhteisöllisen prosessin myötä luoda kokoelmapolitiikan kaltaisen kirjatun strategian, joka kuvailee yleisötyön linjaukset, tavoitteet ja periaatteet, asiakkuudet ja vaikutusten arvioinnin.

Toimintamalli on valtakunnallinen pilotti, jonka toivotaan johtavan jatkuvaan kehittämiseen ja yhdessä tekemisen lisääntymiseen museoiden välillä.

Tehtävä alkaa syyskuussa 2021.

Työpaikan nimi: Kaupunginmuseo, Ahertajantie 5, 02100 Espoo.
Työaika: 36 h 15 min / viikko
Sopimusala:KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtävässä edellytetään korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytetään kokemusta projektityöstä ja erilaisista yleisöistä.

Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa ja kokemusta osallistavista tai yhteiskehittämisen menetelmistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti. Ruotsin ja englannin kielen taidosta on tehtävässä etua.

KAMUssa Espoon kaupunginmuseossa näet ja koet Espoon historiaa ja espoolaisuutta. KAMU Espoon kaupunginmuseo on maamme toiseksi suurimman kaupungin kulttuurihistoriallinen museo, jonka visiona on tarjota merkityksellisiä kohtaamisia historiasta ammentaen, nykyhetkeen peilaten ja tulevaisuuteen tähyten. Museokohteissamme historia on käsin kosketeltavaa näyttelyissä, opastuksissa ja lukuisissa tapahtumissa. Kulttuuriperinnön vaaliminen ja avaaminen yleisölle on kaupunginmuseon tärkeä tehtävä, huolehdimme myös kulttuuriympäristön viranomaistehtävistä Espoossa. Museo on espoolaisten kanssakulkija, yhdessä opimme ja oivallamme. Kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad ja Saaristomuseo Pentala.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot